- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
"hüvelykújjas gomb meg vicc a 10 Ft-os mikrkokapcsolóval használhatatlan, plusz ráizzadsz a homogén gumirozásra" - és ld. alább: az ettől megduzzadt gumiborítás elkezdi folyamatosan nyomni a hüvelykujjgombot, amitől idővel már a mozgást sem detektálja az egér, és azt hiszed, tönkrement az érzékelője...
Amúgy a kapcsolási terhelést egereknél is jó lenne specifikálni, mert rengeteg, formára jónak tűnő egértől váltam már meg amiatt, h pár óra munka után fájt a mutatóujjam a kapcsoló visszarúgásától... A Logitech Master szériánál ezzel legalább nincs gond (sőt, a 3-assal épp olyan gondom is előfordult, h akaratlanul is kattintottam néha mozgatás közben. Valszeg az eltérő formából nekem adódó rossz fogás miatt, mert a 2-es szériánál ezzel sincs problémám)
-
dqdb
nagyúr
Az MX Mastert sok mindenért lehet jogosan ekézni, de ...
kényelmetlen "fűrészelős" fogás
Éppen a zseniálisan eltalált forma az, amiért sokan ragaszkodunk ehhez az egérhez a hibái ellenére.csapnivaló "fém" görgő amivel még véletlenül se tudsz lenyomott középső gombbal mozgatni pl. egy tervlapot, a görgetésről ne is beszéljünk
De, a görgetésről beszéljünk, mert az egér egyik legfontosabb feature-e a fokozatmentes görgetés. Most direkt megnéztem, simán menne ilyen módban is a középső gomb nyomva tartása, ha szükségem lenne ilyesmire, de nagyon nincsen, ellenben hosszú szövegekben gyors görgetésre nagyon is. Irodai munka és irodai munka között is hatalmas eltérések vannak. -
Degeczi
nagyúr
Hosszú otthoni Master 2 használat után munkához én is vettem egy Master 3-at, aztán visszaküldtem, és vettem egy 2S-t...
Számomra nagy tenyérben a 3 már kényelmetlen, mert oldalirányban kisebb pár mm-el a 2-nél, ami pont annyit tesz, h a kisujjamat már nincs hová tenni rajta, és 1-2 óra után kényelmetlen. De a megváltozott görbülete sem jött be, és ugyan az elektromágneses görgője tecnikailag jobb lenne a 2-es recegtetős megoldásánál, a görgő fémesen hagyott felülete viszont megintcsak kényelmetlenebb az ujjbegyemnek hosszú idő után (a 2-es szérián még vmi gumiszerű borítás van rajta, az sokkal jobb)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Annyiért ajándék. Lehet kéne vennem egy feketét is, és akkor lehetne a kettőből vegyesfelvágottat gyártani, a la anno a CM MM710-zel.
Csak attól tartok, hogy meglépem, aztán rá egy héttel bejelentik, hogy a V2-ből is lesz madzagos.
Formával kapcsolatban: az elmúlt bő 15 évben kizárólag kicsi/szimmetrikust éltem tartósan, aztán a Hati S után elkezdett érdekelni a Skoll Mini, mert ergo, de 47 gramm. Vettem egyet és eléggé bejött, viszont ráterelte a figyelmemet a Pulsarra, mert az hasonló forma, csak 2-3 grammal nehezebb, viszont jóval nagyobb ----> mióta megvan (3 hónapja), nem nagyon akarózik kihúzni a gépből (ez itt nagy szó
), most vegyesbe használom a Trackman Marble-lel.
Baromi stabil érzést ad, mindig megkönnyebbülés, mikor rárakom a kezemet más után, és mivel a Quake már 4 éve szünetel (ahhoz szerintem jobban csípném a korábbi szimmetrikus, pörgősebb darabokat), és csak Doomot püfölök, ha játszom (ott meg nincs vertikális célzás), nem érzek primér késztetést másra.
Na jó, azért szerintem ha nyáron megjön a Pulsar új, szimmterikus egere, arra benevezek majd, már csak elvi alapon is. PAW 3370, Kailh GM 8.0, közepes méret, 50 gramm lukacsok nélkül ÉS wireless. -
törölt tag
A 2S egy ráncfelvarrás volt, de meg nem mondom, mi változott benne. Hmm, de, a színe biztos, így a grafitszürke megy a G613-hoz, az OEM fekete meg a céges notihoz.
Nekem az ilyenekkel nincs gondom. Nagyobb változás majd a Master 4-ben lehet, de szerintem megtartják a stílust. Én azt adnám, ha a G903 kapna egy Master-féle görgőt, USB-C-t és normális kapcsolókat is. Mert amúgy kényelmes volt az az egér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest