- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az egeres topikban kérdezd meg szerintem, van az összefoglalóban egy nyolc pontos lista, ami alapján ajánlanak. Általában talán a G Pro X Superlight örvend a legnagyobb megbecsülésnek. De ha az neked túl kicsi, drága, stb., akkor esélyesen nem az lesz az ideális.
Nekem az vált be, nem csak egereknél, hogy idővel kipróbálgattam magamnak a szimpatikusnak látszó eszközöket.
-
törölt tag
Nálam is hajszálon múlt, hogy visszaküldjem a 3-at, szerintem ez teljesen egyéni. Az volt meglepő, hogy neten sehol nem olvastam ezekről, te viszont egy hozzászólásban leírtad mindkét dolgot, ami nekem is hamar feltűnt.
Szerintem a 2S formájára most is hamar visszaállnék, de a G903-ra is.
-
törölt tag
Azta, szó szerint ugyenez volt a nyígom a Master 3-mal. Majdnem beállt a kisujjam és a görgő irritálta az ujjbegyem. De több hét után mégis kényelmes lett, és már az sem tűnik fel, hogy SpaceChem alatt van valami a tenyeremben. Bár, az a "játék"... néha egy palack borra fognék rá.
(A 2S görgő gumiborítása retkesedett is, ez viszont nem.)
-
törölt tag
válasz
Synthwave #24 üzenetére
Az nagyon drága, még azzal együtt is, hogy a hivatalos oldalon vastagon fog a ceruza.
#26 Egon
Az egeres topikban szerintem kicserélik neked a kapcsolókat valami normálisra (pénzért), vagy magadnak is átforraszthatod, aztán ezekkel többé nem lesz gond. Garanciális egérhez én nem nyúlnék, de egy ilyen régebbihez simán. -
törölt tag
A 2S egy ráncfelvarrás volt, de meg nem mondom, mi változott benne. Hmm, de, a színe biztos, így a grafitszürke megy a G613-hoz, az OEM fekete meg a céges notihoz.
Nekem az ilyenekkel nincs gondom. Nagyobb változás majd a Master 4-ben lehet, de szerintem megtartják a stílust. Én azt adnám, ha a G903 kapna egy Master-féle görgőt, USB-C-t és normális kapcsolókat is. Mert amúgy kényelmes volt az az egér.
-
törölt tag
A G903-mal ugyanezt éreztem, számomra a görgője volt nagyon gáz. A csomagolásába bezzeg beleadtak apait-anyait, az fontos.
A jobboldali gombok azért hiányoznak picit, azokra állítottam a Home és End parancsokat.
Nekem a korábbi szenzoros volt, pár nap alatt lemerült és minimális használat után még duplaklikkelt is. Akkoriban ez minden volt csak fontos nem, valamivel a garancia lejárta előtt vettem rá magam, hogy visszavigyem. Csereként már Hero szenzoirost kaptam, ha jól emlékszem, akkor azt bontatlanul eladtam inkább.
-
törölt tag
Nekem az MX Master 3 bevált, nálam évek után sem duplaklikkelnek, masszívak, és ezekre USB-C is fért. Én szívesen tértem vissza a G Pro Wireless-szel és G903-mal tett kitérő után az MX vonalhoz. Nem vagyok PC gamer. (No shit.)
A 3S viszont 50 ezer forint lenne majd? Az húzós azért.
A mechanikus vezeték nélküli MX billentyűzet tetszik, de ebből a műfajból a G915 még mindig sokkal szimpatikusabb. Micro USB-vel viszont azt is megtarthatják maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest