- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika1988
csendes tag
Van benne valami, az N8 kamerája a mai napig az egyik legjobb az okostelefonok közül. Viszont, mint már fentebb leírtam, az a véleményem, hogy óriási ziccert hagyni ki a Nokia, ha nem készítene egy PureView minőségű kamerával ellátott, WP alapokon nyugvó készüléket, méghozzá minél előbb. Ha sokáig vár, azzal azt kockáztatja, hogy a konkurencia közül vki majd felnő a feladathoz, és kiad egy hasonló paraméterekkel rendelkező kamerás telefont, mint amilyen a 808-as. Nem muszáj ugyanolyan jónak lennie, a lényeg, hogy fotózás/videózás terén magasabb minőséget képviseljen. A Nokiának van egy remek technológiája, megcsinálták, kész van, remekül működik, nemzetközi szinten meg vannak vele elégedve, fantasztikus minőségű képeket készít...Mire várnának? Végre valamiben elsők lehetnének a WP alapú mezőnyben, végre nem követniük kéne egy konkurens céget, hanem bizonyos keretek között diktálhatnák a tempót. Ez egy olyan lehetőség, amit nem illene kihagyni...
-
bandika1988
csendes tag
Egy dolog azért dicséretes: kevesebb, mint egy hónap van hátra a bemutatóig, és még mindig nem tudunk semmi biztosat a készülékekről, mennek a találgatások, de semmi konktrét info...ezt már szeretem, fenntartja az érdeklődésemet a dolog iránt. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így...
-
bandika1988
csendes tag
Ati3120-szal értek egyet, a Nokia a PureView808-cal már megmutatta, hogy mire is képes mobiltelefonos kamerák terén, ergo a technológia már megvan, ideje megtámogatni az új (és véleményem szerint jobb) oprendszerrel. Ezzel a konkurencia előtt járna egy lépéssel, és ebben a szorongatott helyzetben pont erre van szüksége a cégnek.
-
bandika1988
csendes tag
Kiváncsian várom, hogy ezúttal mit tesznek le az asztalra. WP8-as PureView jól is hangzik, csak oldják meg, hogy a telefon kamera része jobban belesimoljon a telefon házába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest