Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Bizony ilyenkor már rég szivárogni szoktak az infók, lásd konkurenciánál (Sony, Samsung) szinte már minden tudható az érkező telókról. Örülnék ha ez az elkövetkező 2 hétben is így maradna.
(#66) woland_y2k: Én inkább háromra tippelnék, a kiszivárgott előlapok meg igazából szinte semmit nem mutatnak meg a dizájnból, még ha valósak is...
-
=Mentor=
őstag
Érdekes bejegyzés jelent meg a Nokia twitter oldalán, egy rajongó írt miszerint szívesen látná a következő Lumiákban a PureView technológiát, erre sejtelmesen csak annyit válaszoltak: " Csak tartsd nyitva a szemed és a füled a következő hetekben"
Elég biztatóan hangzik
-
=Mentor=
őstag
válasz
Speedricsi #40 üzenetére
Egy fenét csinál szebb képeket, én láttam már nem egy tesztet és az Iphone 4s bizony alulmaradt. A régi Samsung modellek meg nem is tudom, hogy jönnek ide, a G600-as modellt volt alkalmam tanulmányozni, nagyon jó képeket lő, de messze nem egy N8 képességű, a többi úgyszintén nem. Talán az Innov8 az egyetlen kivétel.
Íme egy teszt ahol a N8 győzött:
-
.:Koska:.
csendes tag
Nagyon várom már.
-
Ati3120
tag
Az lehet hogy nem fog kiváltani egy rendes kamerát de mindig a zsebedbe lesz ,jobb híján én is szoktam mobillal fotózni többet mint a rendes kompakt gépemmel .Azt igazából csak rendezvényekre vagy kirándulásokra viszem magammal ha eszembe jut
Egyébként lekomolytalanozni a PW kamerát érdekes
,szerintem nézd meg a topikját ott van pár áll leesős kép .
-
r3dsnake
nagyúr
Elég sokat fotózok (normális géppel, nem komolytalan telefonokkal), szóval nem user error volt. Beltéren, nem tökéletes fényviszonyoknál szar képet csinált az N8. Ezen nincs mit szépíteni. De az összehasonlító képeknél is jóval le van maradva egy i4s-hez képest. Ettől függetlenül az i4s és a pureview808 kameráját is komolytalannak tartom, mert nem fog kiváltani semmilyen fényképezőgépet.
-
Petyyyyy
addikt
Na, ezekre a vasakra kíváncsi vagyok. Remélem összekapja magát a Nokia, mert nem szívesen csalom a márkát.
Meg hogy 4,3 hüvelykes kijelző? Jajj csak el ne rontsák...
-
gerilee
aktív tag
Ha valami szar képeket készít, az általában a készítő hibája.
Édesanyám valamelyik nap kezembe nyomta a Samsung kompakt fényképezőjét, hogy vigyem el szervízbe, mert homályosak és életlenek a képek, mindig van egy nagy folt a bal felső sarkában, nem villan a vaku és a számítógépen bélyeg méretű képeket tud csak visszanézni.
- Megmutattam, hogy hogyan fogja a gépet, hogy ne lógjon bele az ujja a képbe
- Megtöröltem a lencsét az ujjlenyomatoktól
- Beállítottam, hogy 1 helyett 8 MPix képeket készítsen
- Bekapcsoltam az automata vakuzást
- Elmagyaráztam, hogy hogyan működik a fókuszálás (kicsit lenyomja)
- Megkértem, hogy elsütésnél csak az ujját mozdítsa és ne karból fényképezzen
És láss csodát azóta szuper képeket készít az unokáiról. -
kpal
nagyúr
HD-S remélem ütős cam-ot kap!
-
Misály
addikt
válasz
Speedricsi #44 üzenetére
Amennyiben a tulhuzott szinek neked jobb kepeket jelentenek... akkor igen. Latom megint elokerult az engadgetes puttoszobor, ilyenkor a malna szinu londoni emeletes busz hol van?
-
Misály
addikt
válasz
Speedricsi #40 üzenetére
"ezt azért így nem jelentettem volna ki, az i4S sokkal szebb képeket csinál" - muha
-
Speedricsi
tag
válasz
Speedricsi #40 üzenetére
bocsi, időközben látom, hogy egy másik topikban pont ezeket a telókat emelted ki te is, így gondolom tisztában vagy azoknak a képességével is.. azért még azt tartom, hogy nem veri le a teljes konkurenciát.
amúgy meg eléggé lelankadt a kameraháború és most a frontlapon dúl a megapixel-háború, így nem nehéz jó kamerát csinálni. viszont mutass 300 ppi fölötti kijelzőt a nokiától!
-
bandika1988
csendes tag
Van benne valami, az N8 kamerája a mai napig az egyik legjobb az okostelefonok közül. Viszont, mint már fentebb leírtam, az a véleményem, hogy óriási ziccert hagyni ki a Nokia, ha nem készítene egy PureView minőségű kamerával ellátott, WP alapokon nyugvó készüléket, méghozzá minél előbb. Ha sokáig vár, azzal azt kockáztatja, hogy a konkurencia közül vki majd felnő a feladathoz, és kiad egy hasonló paraméterekkel rendelkező kamerás telefont, mint amilyen a 808-as. Nem muszáj ugyanolyan jónak lennie, a lényeg, hogy fotózás/videózás terén magasabb minőséget képviseljen. A Nokiának van egy remek technológiája, megcsinálták, kész van, remekül működik, nemzetközi szinten meg vannak vele elégedve, fantasztikus minőségű képeket készít...Mire várnának? Végre valamiben elsők lehetnének a WP alapú mezőnyben, végre nem követniük kéne egy konkurens céget, hanem bizonyos keretek között diktálhatnák a tempót. Ez egy olyan lehetőség, amit nem illene kihagyni...
-
Speedricsi
tag
ezt azért így nem jelentettem volna ki, az i4S sokkal szebb képeket csinál, de még a sony lt26i is.. ha olyan kedve van, akkor a note is. a régi szép innov8-ről és sgh-g600-800-810-ről nem is beszélve, aztán ezek már 5-6 éves cuccok.. persze a pjúrvjút nem múlják felül, de az n8 már rég nem a "legszebb képű telefon"
szerk.: hogy neked is tetsszen picit a komment, a lumia 800 is hozza a szintet.. -
bandika1988
csendes tag
Egy dolog azért dicséretes: kevesebb, mint egy hónap van hátra a bemutatóig, és még mindig nem tudunk semmi biztosat a készülékekről, mennek a találgatások, de semmi konktrét info...ezt már szeretem, fenntartja az érdeklődésemet a dolog iránt. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így...
-
Mysterion
tag
Vagy PureView, vagy semmi!
Nagyon kíváncsi leszek, ha lesz egy ilyen wp8-as lumia asszem megvan a tökéletes utóda az omnia7-esemnek.
-
papi85
csendes tag
Hát az biztos, hogy nem lesz unalmas a szeptember
Iphone és WP8-as modellek
(javítsatok, hogyha van amit előre bejelentettek hogy szeptemberben várható) Legalább lesz mit nézegetnem suliban
-
Finnugor
tag
Nagyazisten állatkertje...
DS39-cel értek, részben egyet, a Microsoft kér is valamit a pénzéért, de a felvásárlásban most nem hiszek, aztán 1 hónap múlva már lehet, hogy fogok
, de egyébként nem tudom, hogy egyáltalán finnek tervezik-e a Nokiákat, illetve, hogy láthatunk-e még tőlük a Pureview technológiához hasonló újításokat. Ha igen, akkor nem kell aggódni szerintem, mindenesetre úgy vélem, már nem sok finn "kutatóbázis" létezik.
-
gerilee
aktív tag
Nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről, de valahol érthető, hiszen a WP8 legfontosabb piaca az USA, így az MS mellett a Nokia érdeke is (ha már erre tette fel a lapjait), hogy a WP8 premierje az USA-ban legyen. Ha az a Nokia célja, hogy lenyomja a iOS-t és az Androidot, akkor ezt ott kell megtenni és megnyílik az út a felemelkedés előtt. Egyébként pedig szerintem nem véletlen, hogy a két rendezvény egy napon van, így mindenki egyszerre értesülhet az újdonságokról.
Én valószínűnek tartom, hogy az USA bemutató szinte kizárólag a WP8-ról fog szólni, míg a Nokia World égisze alatt a WP8-as készülékek mellett bemutatásra kerülnek S40-es (talán még Symbian is) telefonok, újonnan fejlesztett szolgáltatások, technikai újdonságok, jövőbeli tervek is. -
=Mentor=
őstag
-
DS39
nagyúr
nagyot tévedsz ha azt hiszed hogy a finnek adják az irányvonalat, azt rég a Microsoft adja, egy-két év és Nokia egy darab featurephone-t nem fog gyártani, sem S40-es "csodákat", kizárólagos irányvonal a WP-s telefonok lesznek, kvázi Apple mintára elit telefonokat gyártat velük a MS, annyi kivétellel hogy több árszintre lesznek ilyen telefonok.
-
=Mentor=
őstag
Tévedés egy cég nem attól lesz finn, hogy Finnországban gyártat... Ma már minden Kínában készül. Sőt még csak az sem számít, hogy amerikai vezető van a vállalat élén. A Nokia központja Finnországban van, ott jelölik ki az irányvonalakat, fejlesztik ki az új innovációkat stb ez az egy ami számít.
(#28) DS39: Azért zárnak be a gyárak, mert ma már nem tudnak annyi telefont eladni mint régen, tehát kisebb méretre kell berendezkedniük. Na meg Kínában sokkal olcsóbb a munkaerő és így nagyobb hasznot zsebelhetnek be.
-
Finnugor
tag
Szomorú, hogy a Nokia már amerikai céggé válik: A Nokia world is New Yorkban lesz, a Saloi gyárat bezárták, gyakorlatilag semmi közük nincs már a finnekhez (még nekünk is több van a kis elosztó- csomagolóközponttal).
Kösz Elop! -
=Mentor=
őstag
-
bandika1988
csendes tag
Ati3120-szal értek egyet, a Nokia a PureView808-cal már megmutatta, hogy mire is képes mobiltelefonos kamerák terén, ergo a technológia már megvan, ideje megtámogatni az új (és véleményem szerint jobb) oprendszerrel. Ezzel a konkurencia előtt járna egy lépéssel, és ebben a szorongatott helyzetben pont erre van szüksége a cégnek.
-
csab2
veterán
Kíváncsi vagyok az új telefonokra. Remélem a Lumia 800 vonalat nem hanyagolják! Baromira szép ez a telefon még mindig.
-
-
Ati3120
tag
Egyébként én nem örülnék neki ,az N8-nak kiváló kamerája van de már 2 éve kijött és azóta már fejlődött annyit a technika hogy PW-t is rakhatnának bele, szerintem hiba lenne kihagyniuk .Most kéne belehúznia a Nokiának mert nagyon lefog maradni a konkurenciától és az is bebizonyosodott hogy nem lehet mindig a régi modellekből élni (N8) zero ínovációval mint mondjuk a SonyEriccson páros az xperia vonal előtt .
-
raper
senior tag
Én drukkolok a Nokiának, hogy vissza tudjon kapaszkodni a versenybe.
-
Misály
addikt
válasz
bandika1988 #7 üzenetére
WP8-as PV-t nem tartok valoszinunek, de ha kihoznak egy N8-kaliberu kameraval rendelkezo telefont en mar veszem is!
-
bandika1988
csendes tag
Kiváncsian várom, hogy ezúttal mit tesznek le az asztalra. WP8-as PureView jól is hangzik, csak oldják meg, hogy a telefon kamera része jobban belesimoljon a telefon házába...
-
DS39
nagyúr
ősszel szépen el lesz árasztva a smartphone piac, lesz új iPhone, Note 2, WP8-as telefonok és bizonyára lesz jó pár új középkategóriás androidos is.
-
Ati3120
tag
De várom már
Lassan 2 éve nem jött ki olyan Nokia amit meg is vennék .Win8-as PureWiew-et a népnek !
Szerk:
[link]
Nagyon remélem hogy nem így fog kinézni -
Cyberpunk
félisten
Csak nekem van duplikálva ez a hír? Látom nem.
De mért lenne ez furcsa? Egyszer csak be kell mutatni valamit, amit már mindenki tud, hogy jönnek a WP8-as modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia és a Microsoft meghívója alapján már biztosnak tűnik az új Windows Phone 8 sorozat bejelentése.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest