- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dali.78
tag
tavaly, amikor mindenki az 5-öt várta a 4s helyett, sokkal merészebb látványtervek készültek. mert hát ugye a kiszivárgott alkatrészek... lehet, hogy csak csontot dobtak a kutyáknak...
tavaly már tokot is gyártottak hozzá. vicc vicc vicc
de legalább mindenki az apple-el foglalkozik... -
dali.78
tag
amikor megjelent az első, egy ismerősöm floridából hozott párat. mikor megvettem, (a premier körül) és kivettem a dobozból, olyan szinten remegtek a kezeim, hogy le kellett tegyem...
Ebből látszik, mennyivel jobban mentek a dolgok régen... Ma már nem engedhetnék meg magamnak egy "premier iPhone-t" -
dali.78
tag
Ez a megszokott az apple-től. két évente új telefon, évente ráncfelvarrás. Amikor kijött a 4S, mindenki az 5-öt várta, de tudni lehetett, hogy 4S lesz!
A "Samu" hetente ad ki 5 egyforma telefont, annyi különbséggel, hogy csinálnak egy modellt, aztán arra gondol valaki, hogy meg kéne célozni a női vásárlókat is, így virágok kerülnek az elő és hátlapjára, aztán "láflőr", és máris egy "merőben más telefon"... vicc.Műanyag iMac-em van. Ezt a külsőt kapta a G5-ös, az első coreduo-s,és a core2duo-s gép is. Senki nem veri a nyálát, hogy az iMac nem változik semmit....
Ha az Asus kihoz egy gépet, csinál belőle 50 fajtát. Nézd meg az eee-ket az 1024x600-as kijelzőjükkel, meg az atom procikkal... 100 féle masina! Aztán mind egyforma. Zavar valakit? Nem. Vagy legalábbis senkit nem érdekel.
De az apple "egyhangú". A többi gyártó überfasza! -
dali.78
tag
én inkább valami unibody-ra gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest