- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Az alábbi képek tehát csupán egyszerű látványtervek, vagyis a szeptemberben érkező új iPhone ettől jelentősen eltéret.
Vagyis minden találgatás értelmetlen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
AkosL
aktív tag
lassan tényleg elérjük a story színvonalát....
-
törölt tag
nagyon sok helyen látni ezt a verziót, akár még igaz is lehetne. Mindenesetre brutál jól néz ki imho
-
félisten
Ha ilyen lenne, akkor tetszene az iPhone. ...egészen addig, míg minden második tehetősebb ember kezében meg nem látnám ugyanazt.
(#2) AkosL: Kb. minden mobilos portál megírta ugyanezt. Itthon és külföldön is.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sofya
csendes tag
Lassan kezdem azt érezni, mint a GS3nál: újabb nap, újabb hír...
-
csoki46
senior tag
A látványtervre miért karcos készüléket készítenek?
-
Dagidög
senior tag
Hát hülyék ezek? Ez k*rva nagy lesz, ha így néz ki laminált padlón.
Erről eszembe jutott ez a kis vicc. -
gajdikuka
tag
Ez szép, de soha életben nem fogom a kezemben fogni, hisz ez Magyarország... (nincs rá keret )
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
amúgy, ez szép..
-
daniel909
addikt
nagyon tetszik már a kezdetektől. biztos hogy ez lesz a következő telefonom. szerintem valami hasonló vagy teljesen ugyan ez lesz a külső mert már sok helyről láthattuk ezt a hatlapot. can't waiiit!!!!!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
hernan.c
tag
Csak nekem tűnik teljesen ugyanolyannak mint az előző 2 ????
Egy évben kidobnak 1 azaz egy darab telefont kicsit többet várna az ember... -
GALARDO
addikt
Fölösleges ilyen híreket kirakni a megjelenésig, minden akkor derül ki. Nem is értem, régen ez nem egy pletyka oldal volt, vagy csak rosszul emlékszem.
15: Az alábbi képek tehát csupán egyszerű látványtervek, vagyis a szeptemberben érkező új iPhone ettől jelentősen eltéret.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
<Attila>
tag
Tuti, hogy nem így fog kinézni, de nekem is nagyon tetszik
SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
kenny123
addikt
Hát nemtudom, nekem határozottan nem tetszik ez a hátlap. a 4(S)-é sokkal jobb szerintem..
yo
-
Tomy Yayo
senior tag
Nekem a 4/4S óta baromra bejön az iphone dizájnja, és (bár lehet, hogy ettől eltérhet a végső, de azt vettem észre, hogy most eléggé egybevágó és nem a valóságtól elrugaszkodott pletykák kelnek szárnyra), szóval ha valami ilyesmi lesz, akkor megint beindul a nyáltermelés. Csak bár ne iOS lenne rajta, nekem egyszerűen nem jött be az a rendszer, hiába próbáltam megszeretni, az első perctől untam Gyökeresen kellene megváltoztatniuk, hogy valaha Apple-t vegyek.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Ribi
nagyúr
Azok után, hogy iPhone 5 helyett csak 4S jött ki nem hiszek el semmit.
-
Blyan
félisten
Ez renderelt kép, egy német csóka csinálta, amúgy meg azért is lehet, mert elvileg ugye iOS6 kellene rajta legyen, ez mégis a iOS5 térképikonját tartalmazza.
Legalább is ránézésre...
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
varsam
őstag
... vagyis a szeptemberben érkező új iPhone ettől jelentősen eltéret.
Érdekelne, hogy a szeptemberi megjelenés hol olvasható tényként?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Néhány ilyen képet szerkesztő ember elmehetne valamelyik gyártóhoz telefonokat tervezni
Egész szép, olyan almásA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
A hátlap nem egy akkora dobás, de simán el tudom képzelni, hogy így fog kinézni. A 4S és az SGS3 után már nagyon nincs "alig várom" érzésem, hiszem, ha látom. Tartok tőle, hogy ettől sem lesz must have érzésem, mint a másik kettőtől... Jó telefonok, de egyik sem robbantott akkorát, mint az elődeik, a hype ellenére. Persze lehet, hogy majd pont most fordul a kocka. De minden egyes alkalommal, amikor meglátok egy ipod touch-t megfogadom, hogy abban a minutumban hogy ezt a dizájnt kiadja valaki egy jó telefonnak, előrendelem. De attól félek, elkéstem, ódivatúak az elvárásaim.
-
skul0
aktív tag
-
-=Ghost=-
őstag
Ez már majdnem jól is néz ki.
-
m@xsys
senior tag
Nagyon szép látványterv! Remélem tényleg 4"-os lesz az új iPhone.
-
geri|
aktív tag
elég sok helyen látom ezt a matt szerű hátlapot. ha így lesz legalább nem gyűjti a tapogatás nyomát
LiveStrong
-
gabe8719
senior tag
Jajj ne.. Kezdődik..
Remélem szeptemberig nem minden napra fog jutni valami hasonló..[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
Szép.Ha nem kéne eladni az autót érte,még meg is venném.
-
törölt tag
kár hogy látványterv,nekem nagyon bejönne igy.Végre matt hátlapja lenne.Igényesen néz ki nagyon.
-
JR.CSé
senior tag
Nemtudom de ez nagyon nem jön be így ebben a formában.Semmi új fomravilágot nem fedeztem fel benne csak azt h elég nagy tespi...
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
mrlujoak
veterán
Ritkán írok ilyet, jól jegyezzétek!
Kifejezetten tetszik a hátulja. Jól néz ki az eltérő matéria.
Jó a szín, az arány. Tetszik.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
gzbotii
nagyúr
Miert is? 3G es 3GS (sot, kinezetre a 2G-is, csak mas anyagok), i4 es i4S teljesen megegyezo dizajn. Ezt miert rossz annyira?
Max azert, mert nem latjak, hogy iden is "meno" vagy mert a legujabb vanWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest