Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Most 5300nál nemtudom de új XpressM, és Nes telók mindegyikében külön hangproci van és nagyon-nagyot ugrottak hangminőségben előre bármi korábbihoz képest. Számomra észrevehetően jobb hangzást nyujtanak (Megfelelő fülessel!) mint egy K750/K800, pedig nekem már a k750/k800 hangzásával se volt gondom.
szerk: mobilarena N85:
"A mellékelt füles megint szétszedhető a távirányító után, de ha nem így lenne, akkor sem kéne a fejünket a falba verni, hiszen szabványos 3,5 mm-es jack bemenet ül a készülék tetején, tehát akármilyen fejhallgató hozzáköthető. A szoftver a szokásos opciókat nyújtja, semmi kiemelkedő, de minden megvan (equalizer, albumborító, ID3 alapján történő rendezés), úgyhogy nincs ok a panaszra."5310
"Egy Walkman fülessel is próbáltam, és teljesen meg voltam elégedve mind a hangerővel, mind pedig a minőséggel."Sehol nem írnak és olvastam olyat eddig rajtad kivül, hogy egy normális mp3 lejátszó porig alázná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest