Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #12 üzenetére
Nem tudom mi van benne, de egy Sennheiser CX300-zal próbálva kiábrándultam az egészből.
Az mp3 lejátszóm egy Creative Zen Vision:M 30 GB volt, ehhez hasonlítottam a telefonmokat. Én sem olvastam erről sehol sem, ezért is ért hidegzuhanyként a dolog.
A funkciókra és kezelésre nem panaszkodom, a zenei gombokkal egyszerűen vezérelhető mindkét modell. Amit egy mp3 lejátszó ezen túl nyújt, azt úgysem használtam. Albumokat szoktam végighallgatni, esetleg egy-egy számot átléptetek, vagy beletekerek, ez telefonnal is egyszerűen megy.
Bár most vettem egy nagy levegőt, cseréltem egy L700-as Samsungra, s lemondok az utcai zenehallgatásról. Így legalább hallom, ha jön a villamos.
-
Skynet258
veterán
Az előttem lévő két kolléga fogalmazta meg leginkább, amire gondoltam: van egy adott szolgáltatás a Nokiában, csak tegyük hozzá: elég középszerű. Van zenelejátszó, előbb olvastuk, milyen. Van Nokia Maps - 3 hónapig. Aztán fizess jó sokat.
Meg van a Nokia N96, amire azt írták itt a Mobilarénán, hogy jó, de ha ilyen kategória, akkor házon belül inkább N95. Vagyis az előző modell...
Számomra ez nem tűnik túl innovatív fejlődésnek, mégis a barátnőmnek én magyaráztam el bő egy éve, hogy van élet a Nokián túl. Most boldog, mert sokkal több szolgáltatást kap a telefonjától, kevesebb pénzért, mint egy hasonló Nokia. Miért? Mert arra nem Nokia van írva.legalábbis ez az én véleményem. Jó volt a Nokia... régebben. Akkor szépen mindenkibe beleégett, hogy Telefon=Nokia. Mint valami Isteni harangjáték. Csak nekem meg sokaknak már nem csilingel olyan szépen.
De mindegy is, mondom: én ezt gondolom, te mást. Ettől mindketten boldogok lehetünk, ezért jó, hogy különböznek az emberek.
-
Skynet258
veterán
Nézd, legyen így, nem szándékozom elérni, hogy ebben a topikban is belém kössenek - bár téged nem így ismerlek. Az én egyéni véleményem az, hogy a Nokia már egy ideje túl van árazva, mégpedig azért, mert Nokia.
Ettől függetlenül nem utálom, nem vagyok Samu vagy SE fan, azt veszem, ami számomra ár-érték arányban megfelelő, és ez már egy jó ideje nem a Nokia.Mindegy is, a másik helyen megkaptam, hogy kurvára semmi közöm hozzá (így szó szerint, mert fő a másik emberhez való kulturált hozzáállás), úgyhogy mára azt hiszem be is fejezem a fórumozást. Lehet inkább hosszabb távra kéne.
Ui.: nem neked/miattad szólt, csak kijött, sry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest