- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Hogy kerültél 5310 közelébe? Te emlékeim szerint über SE fan vagy, meg ugye most a K800 Tnél Domino 21K, 1év előfizu+ net80al meg 7980Ft és olcsó telefonok közt ennyiért tudtommal nincs ami megverné..... (Van benne rendes zenelejátszó, megkitünő AFes/Xeonos kamera)
Egyébként ritkán használok 5310et, főleg csak amikor fülembe nyomják az ipp aktuális zene kedvencet, szóval azt tudom, hogy jól néz ki(trendi ezaz ezért vetted!!!
) meg, hogy talán vmivel jobban szól mint a régi k800am... de nyomkodni csak probaképp szoktam és a HTC-WMes kaladjaim után nekem minden telefon k*ra kezelhető.
-
Dare2Live
félisten
Most 5300nál nemtudom de új XpressM, és Nes telók mindegyikében külön hangproci van és nagyon-nagyot ugrottak hangminőségben előre bármi korábbihoz képest. Számomra észrevehetően jobb hangzást nyujtanak (Megfelelő fülessel!) mint egy K750/K800, pedig nekem már a k750/k800 hangzásával se volt gondom.
szerk: mobilarena N85:
"A mellékelt füles megint szétszedhető a távirányító után, de ha nem így lenne, akkor sem kéne a fejünket a falba verni, hiszen szabványos 3,5 mm-es jack bemenet ül a készülék tetején, tehát akármilyen fejhallgató hozzáköthető. A szoftver a szokásos opciókat nyújtja, semmi kiemelkedő, de minden megvan (equalizer, albumborító, ID3 alapján történő rendezés), úgyhogy nincs ok a panaszra."5310
"Egy Walkman fülessel is próbáltam, és teljesen meg voltam elégedve mind a hangerővel, mind pedig a minőséggel."Sehol nem írnak és olvastam olyat eddig rajtad kivül, hogy egy normális mp3 lejátszó porig alázná.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Skynet258 #10 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy te nem azonos mércével mérsz.
Hogy az egyetlen pld-en bemutassam: navi sw.
Kapsz bármi navi swt pl WM alá? Nem, nem kapsz szart se.
Akkor már mit kritizálod a Nokiat, hogy csak 3hónapig ingyenes a maps utána csak "butitott" verzióban fut? hm? Ha meg nem tetszik használsz Garminit...
Még hál isten, hogy Nokia kötelezően nem áraz ki, kényszerit rád vmilyen navi swt mint pár más gyártó.Röhelyes a Nokia imádok tábora, de a Nokia utálloké is... (akik pl nem azonos mércével mérnek.)
Egyébként hamár a Zenet említettek az elöttem szolók (amire mindjárt reagálok), csendben megjegyzem, hogy pl a "hiperszuper" HTCken bezony rendszeresen szaggat/akadozik a zene. Kinek jobban, kinek kevésbé.... csodálatos.
Akkor ugyanezen a hiperszuper überdrága HTCken legyen az Diamond vagy HD késnek a navi softwarek hangja..... Meglehetősen bosszantó.... "A következő lehetőségnél balra" jahogy most emgyek el mellette..... -
Dare2Live
félisten
Az, hogy bizonyos modelljei túl vannak árazva(mert megteheti név, arculat, dizájn....miatt) más mint amikor leginkább a nevéből él.... Nem?
Minden cégnek van egy adot kínálata és azt probálja a lehető legnagyobb profit mellett eladni ha Nokia(samsung) úgy érzi nem viszik az xy készüléket majd árat csökkent....
hozzáteszem SE/Samsung.... ugyanígy túláraz készülékeket ha teheti.... van is jópár készülékük ahol ezt meg is teszik.Egyébként pedig a név szvsz nem óv meg, a verseny pedig kegyetlen. Pár év alatt olyan nagy nevek tüntek el, haldokolnak mint a Siemens, Motorola, vagy az SE....
-
Dare2Live
félisten
há foglamam sincs mit fognak kitalálni....
Skynet: Fel tudom hozni Nokianal ballépésnek, hogy későn jött(jön) meg az első érintős készülékük, hogy nem nyomultak(nak) eléggé USAban de, ha megszámolnám, a szvsz kifejezetten korrekt mobilarenan, hogy hány Nokia kapott különösen ajánlott, ajánlott minősítést nem lepődnék meg ha magasan vezetnének és ez nagyon nem a "nevükböl élés".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest