Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ez remek, és a meglévő készülékekre a Nougat mikor várható a LeEco-tól?
-
Fejvadi
nagyúr
Talán az arany festék is lassan kikopik a raktárból.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #6 üzenetére
Én sem hinném, de hátha
Érted, a majom hadseregnek is van esélye az írógép mögött legépelni a VIII. Henrik szövegét.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Ja, igen
Bocs...
Mondjuk a több kamerának tényleg lenne értelme, ha különböző fókusztávok lennének. Az szerintem jobb lenne, mint az optikai zoom. Lenne mondjuk 3 érzékelő és 3 lencse, ahol az egyik az nagylátó, a másik normál, a harmadik meg kistele.
-
-
törölt tag
válasz
South Velen #1 üzenetére
A LeEco nem erről szól, hanem hogy mindig nagyobbat, többet, gyorsabban másoknál. Lassan kihozhatnak egy 8"-os telefont, 16GB memóriával, meg 32 magos chippel, meg 4K felbontással. Mert ott van a piaci rés.
-
South Velen
addikt
MediaTek X27 és alacsony fogyasztás?
Szerintem inkább maradjanak a Qualcomm-nál.
Snapdragon 625 + Full HD AMOLED az üzemidő záloga, ezt a Lenovo már megmutatta. Ilyen méretre persze már RGB pixelmátrix kellene Pentile helyett a FullHD-hez.
Persz ez egy flagship lesz, tehát kellenek ezek a felesleges erőforrások, de akkor már 835 legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sokat árul el a gyártó az új készülékről azon kívül, hogy a nagy teljesítmény mellé kiemelkedő üzemidőt próbál párosítani.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest