Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ez remek, és a meglévő készülékekre a Nougat mikor várható a LeEco-tól?
-
Fejvadi
nagyúr
Talán az arany festék is lassan kikopik a raktárból.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #6 üzenetére
Én sem hinném, de hátha
Érted, a majom hadseregnek is van esélye az írógép mögött legépelni a VIII. Henrik szövegét.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Ja, igen
Bocs...
Mondjuk a több kamerának tényleg lenne értelme, ha különböző fókusztávok lennének. Az szerintem jobb lenne, mint az optikai zoom. Lenne mondjuk 3 érzékelő és 3 lencse, ahol az egyik az nagylátó, a másik normál, a harmadik meg kistele.
-
-
törölt tag
válasz
South Velen #1 üzenetére
A LeEco nem erről szól, hanem hogy mindig nagyobbat, többet, gyorsabban másoknál. Lassan kihozhatnak egy 8"-os telefont, 16GB memóriával, meg 32 magos chippel, meg 4K felbontással. Mert ott van a piaci rés.
-
South Velen
addikt
MediaTek X27 és alacsony fogyasztás?
Szerintem inkább maradjanak a Qualcomm-nál.
Snapdragon 625 + Full HD AMOLED az üzemidő záloga, ezt a Lenovo már megmutatta. Ilyen méretre persze már RGB pixelmátrix kellene Pentile helyett a FullHD-hez.
Persz ez egy flagship lesz, tehát kellenek ezek a felesleges erőforrások, de akkor már 835 legyen benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged