- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Lesz open beta xbox-on?
-
Csozi
csendes tag
Nagyon várom én is!
Kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek még benne.
Nagyon sok kedvenc van, de Natsu még köztük lehetne!!
A FT tagok közül sok mindenki bele kerülhetne.Nem csak a borítóképen néznének ki jól az “5-ök“
Luffy, Ichi, Natsu, Goku, Naru!
Y
-
rdt89
addikt
Gondolom a költségvetését növelték ezért nem maradt exclusive, hogy megtérüljön az ára. A VS+ szerintem marha jó volt a rombolható környezetével és az eredeti japán szinkron hangokkal és ha ez a játék azon a recepten finomít akkor már első napos vásárlás. Titkon reménykedek a Boku no Hero karakterek felbukkanásában is akár DLC formában is.
-
-
rdt89
addikt
Valamint a képen igaz csak hátulról és egy bekapott ütés után oldalról, de Gon is megtekinthető a Hunter x Hunter animeből.
Nagyon jó lesz már alig várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest