- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tHD
csendes tag
"amúgy az iPod touch már egy kis netbookkal is felér"
sulyos tévedés.... nem magyarázom sztem nem is kell...(hosszu lenne a sor
)
ON:
a shuffle kicsit tul van árazva 17k t nem igazan adnék ki érte... akkor már inkább egy gagyi orion mps lejátszó ami lehet h rosszabul szol de legalabb nem egyesevel leptetek 1300 szám közöt...bezsélek már hulyseget annyi rá se féra nano tulárazott 50k+ mindenképpen... és hát szegenyt kiherélte az epöl
pedig olyan kis cuki
a legnagyobb baj meg h a képernyő tulságosan kicsi h hazsnálhato legyen a mindenapokban mert még igy boltban kiprobalva elmegy de nemhiszem h akár futás akár buszon ulve jo az h egy másfél inches kis sreen nyomogatok...
a touch meg olyan amilyen eddig is volt egy olcso iphone amibol egyre tobb feature hianyzik
(ips képernyő,gps,stb.-telefonos funkciot érthető okokbol nem jon ide)amugy pedig hétköznapi eszközként simán el tudom képzelni (főleg a saját kezemben) és még mindig csak bámulok az iphone/ipod touch sebbeségén bámulatos
(már nemintha a többi apple termék nem lenne az )
ui:bocs a helyesírásért most siettem...
off:közbe szetnyomtam egy bogarat a képernyőn és nem tudom leszedni a maradványait
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest