Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baprof
csendes tag
Én egy Apple 4G nanóval kezdtem, és imádtam, amíg nem kaptam egy Touch 3G-t. Én imádom mind a kettőt, a zenejátszó a végletekig van csiszolva, de amikor megláttam az új touchnak az árazását, majdnem leszédültem a székről. Nem tudom hogy mi kerül egy ilyen cuccba 80-90-1**e Forintba. Én is értem azért valamennyire, Apple feeling meg minden, de ez kicsit lehúzás. Az Appla amúgy is híres arról hogy szánalmasan alacsony áron gyártya ezeket a termékeket, és utána méregdrágán eladja. Nem tudom például egy iPhone 4G-be mi kerül 200e-be... Nem tudok kapásból olyan okostelefont kapni, ami ennyibe kerülne, és az iphone nem mutat fel hardverileg semmi újat. Na jó a RetinaDisplay talán, de már a touch-on sem találod nagyon a pixeleket
De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
Persze azért minőségileg is felmutatnak valamit, nem semmi termékeket gyártanak, az tény, csak azt sajnálom hogy ahhoz hogy az aluházba beletuszkoljanak egy gsm mondult némi antennával együtt kétszeres árral jár a touchoz képest
De hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
De hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni