- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baprof
csendes tag
Én egy Apple 4G nanóval kezdtem, és imádtam, amíg nem kaptam egy Touch 3G-t. Én imádom mind a kettőt, a zenejátszó a végletekig van csiszolva, de amikor megláttam az új touchnak az árazását, majdnem leszédültem a székről. Nem tudom hogy mi kerül egy ilyen cuccba 80-90-1**e Forintba. Én is értem azért valamennyire, Apple feeling meg minden, de ez kicsit lehúzás. Az Appla amúgy is híres arról hogy szánalmasan alacsony áron gyártya ezeket a termékeket, és utána méregdrágán eladja. Nem tudom például egy iPhone 4G-be mi kerül 200e-be... Nem tudok kapásból olyan okostelefont kapni, ami ennyibe kerülne, és az iphone nem mutat fel hardverileg semmi újat. Na jó a RetinaDisplay talán, de már a touch-on sem találod nagyon a pixeleket
De hát valamivel el kell adni az új termékeket, és ez érthető is. Bár nem szép, de azt csinálja amit minden cég amikor monopol helyzetbe kerül - fellövi az árait a csillagos égbe, és vegye meg aki tudja.
Persze azért minőségileg is felmutatnak valamit, nem semmi termékeket gyártanak, az tény, csak azt sajnálom hogy ahhoz hogy az aluházba beletuszkoljanak egy gsm mondult némi antennával együtt kétszeres árral jár a touchoz képestDe hát erre mit lehet mondani? Ez van, ezt kell szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő