- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Látod ez a baj a szemellenzővel, hogy csak részben láttok dolgokat...
Nem csak a belső hardver számít!Már régóta iskolázza az Apple a többi gyártót a (akár) gyengébb hardver+jó OS párossal...
Mellesleg nem lenne nehéz dolga a Samsungnak, mert az Apple ad matricát a termékekhez, az meg jól tapad a műanyag hátlapon!
-
konyi79
addikt
Samu kijelző, processzor és memória. Kész vicc, poénból tényleg megcsnálhatnák egyszer amit az alma mond, és átcimkézhetnének párat. Az meg csak azért perli több kapacitása legyen ipadot gyártani?
A felbontással pedig nagyon elszaladnak már marketing irányba. Nekem a tabon sose volt kevés az 1280x800, még a laptopom képén se hiányoltam soha 1+ sort se mert pixelesnek láttam volna, pedig az több mint 15' -
Lesz új Apple játék, amit már a készülék vásárlása előtt elkezdhet az ecceri júzer, úgy hívják, iPad panel-lottó.
-
Neurotoxin
őstag
Én csak pusztán arra gondoltam, hogy gyártathatnák az említett 2 céggel bérmunkában is. Igaz erre mint írtad lehet, hogy nincsenek felkészülve. (Azért írtam én is az LG-t, mint legnagyobb IPS gyártót). Akármennyit csavarnak a kontraszton és fényerőn, mégsem lesz ugyanolyan a panelok képe, ezt pedig nem tartanám logikus lépésnek az Apple részéről.
-
Touch-ko
őstag
A Samsung ilyet nem tehet, ugyanis vannak megkotott szerzodesek a ket ceg kozott. Amig az Apple fizet a Samsung koteles gyartani. Mellesleg a Samsungnak jol johet az Apple penze, mert csak penzbol lehet fejleszteni.
PS:Igaz, otletet lopni olcsobb, es a Samu jol is csinalja...
-
Touch-ko
őstag
En ma voltam a Regent Street-i boltba, es kiprobaltam az iPad-et.
A kijelzoje iszonyat komoly! Az en `oreg` iPad-em elbujhat mogotte. Sebessegrol annyit, hogy Keynote, Pages, eleg durva Appok, mindebbol kb 20-30 volt megnyitva, majd elinditottam egy HD filmet, bele-bele `csavargattam` es egybol betoltotte semmit sem kellett varni. Nem volt egyetlen szaggatas sem, pedig az osszes App meg volt nyitva. Tenyleg iszonyatosan gyors, es a kijelzoje baromi szep! -
vicze
félisten
válasz
Neurotoxin #25 üzenetére
Mivel se a Samsung, se a Sharp nem rendelkezik IPS gyartosorral, így elég esélyes, hogy különböző típusú panelek lesznek. És tényleg a legjobb, hogy más más tulajdonságokkal bír mindegyik.
-
Tauren45
aktív tag
Dupla sry.
-
Tauren45
aktív tag
Na az Apple fanok itt vannak de az nekik se tűnik fel, hogy ez mi? Aplle A5X Ki az az Aplle?
Ui.: AnDante bocsi a hibádon való lovagolásért de ezt muszáj volt.
-
Traianus
tag
Sample iGalaxy TabPad
-
kzoltann
aktív tag
Samsung Galaxy Ipad
-
RaveForce
veterán
válasz
Gadgetfan_ #29 üzenetére
szal izomoznak, mi?
-
Solten
őstag
"Az iFixit és a Chipwroks nemrég górcső alá vette az Apple legújabb táblagépét, melyben a Samsung kijelző mellett Samsung által gyártott Aplle A5X processzor, 1 GB Samsung vagy Elpida LD-DDR2 SDRAM is található"
Akkor ez most egy Samsung?
-
Gadgetfan_
senior tag
"A rendkívül magas felbontású, színhűségű és fényerejű kijelzőről a legtöbb tesztben ódákat zengenek, ám az előzetes információk szerint a szemet gyönyörködtető kép ára a maximális fényerő mellett több mint kétszeres fogyasztás lehet, melyet a 70 százalékkal nagyobb kapacitású akkumulátor nem minden esetben tud kompenzálni."
Pontosan annyit bír az új gép aksija, mint az iPad2 akkumulátora, ezt már többen tesztelték az elmúlt napokban. Erre különös hangsúlyt fektetett az Apple is, hogy ne legyen visszalépés semmilyen téren. Erre jön pár majom hogy "majd ők megmutatják" és maximumra feltekert fényerővel izomoznak. Ez annyira szánalmas!!
-
zooole
senior tag
válasz
planbmokus #20 üzenetére
Nagyon sokat szemeztem Blackel és két közeli ismerősömnek is van.
Feketéje tényleg nincs annyira, fényereje elképesztő, de a színek nekem nem olyanok. Nehéz ezt megmagyarázni.
-
Youri
veterán
LD-DDR 2 = LP-DDR2?
-
Neurotoxin
őstag
-
Kinder
senior tag
Valahol azt olvastam, hogy a Sharp és az LG kijelzők nem voltak elég jó minőségűek az Apple számára, ezért maradt csak a Samsung.
Ha most újra gyárthatnak kijelzőt, akkor az eléri e a Samut, vagy jobb is?
Tényleg szériaszám alapján kell venni.... Már akinek persze kell a harapott alma. -
planbmokus
senior tag
A jóöreg Sharp!
A GX30-asuknak a kijelzője évekkel megelőzte a korát!
Sok telefon még ma is megirigyelhetné! -
vicze
félisten
Hehe, azért elég vicces, hogy 3 különböző technológiájú és különböző minőségű panel lesz ugyanabban az iPad sorozatban.
Samsung - Super PLS
LG - AH-IPS
Sharp - ASVLehet majd szórakozni melyik a jobb, és sorozatszámot vadászni...
-
Apika
addikt
Így az Apple nem lesz kiszolgáltatva a Samsungnak, a Sharp és az LG pedig közelebb kerül a húsosfazékhoz...
-
"a Sharp és az LG is megkezdheti majd a 2048x1436 képpontos IPS panelek gyártását."
Kisebbet csinálnak? Az új iPad felbontása 2048x1536. Gondolom, elírás.
-
Kaktux
tag
ez most akk Apple iPad vagy Samsung Galaxy Tab? xD
-
qltsar
veterán
"Samsung által gyártott Aplle A5X processzor"
kíváncsi lennék azért, hogy milyen 'élőben' egy ilyen kijelző, na meg arra is, hogy meddig fogja bírni az akkumulátor.
-
FET-MEN
veterán
nekem volt sok sharpom, nagyon szép kijelzőket gyártanak
-
Pikkolo^^
addikt
Ódazengés, hejj. A szem nem érzékeli a nagy felbontást, de hamar észre fogja venni amikor a lemerült aksi miatt fekete a kijelző :-)
-
-
zooole
senior tag
LED, OLED mindörökké.
Meg lehet kövezni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan az LG és a Sharp is megkezdheti az iPad retina kijelzők sorozatgyártását.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest