- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
Hozzaszolok en is.
Idezek egy masik topikban a hozzaszolasombol:
"Nemreg vettem asus P8Z68-V lapot es i& 2600K procit.
Mivel vidkariba kesobb, vagy nemigazan szeretnek befektetni, ezert a beepitett HD3000 graf chipet szeretnem kihasznalni jatekra amig lehet.
Namost a mostani jatekok mediumon/maxon mennek vele 1024-ben 25-30 fps-el(Crysis 2, stalkerek, x3tc, resident evil 5 stb...), de van amin meg lehetne egy kicsit javitani."
Es nem loditottam, megy ennyivel fraps-al merve.
Azota vettem egy dedikalt kartyat is ,mert imindig arrol almodtam hogy fullra huzom a grafot es milyen gyonyoru lesz. De a beepitett IGP-vel sem volt sok bajom, csak nem kell tul sokat varni tole.
Egyebkent Stalker-cop 23-27 fps kozott mozgott mediumon 1024ben, resident evil 5 amirol meg tudok nyilatkozni az elegge gazos volt, 18fps korul, crisis 2-t meg azon toltam vegig jol volt optimalizalva, 25-30 fps, valamint a fear3(ami egy szutyok lett) az is tolta a 30 fps +- 5 ertekeket.
Persze HDR meg Bloom meg Real world sunshine ilyeneket el lehet felejteni, mert drasztikusan lerantja, dehat gondolj bele, hogy kapsz 60-ert egy 2600K-t(akkor amikor vettem
) es egy feltenyernyi chipben van egy izmos 8 szalas(4 magos) procid, es egy kevesbe-kozepesen eros IGP-d.Most veszel egy HD6450-et, es nem vagy elobbre csak van egy 2tenyernyi zajos futoelem a gepedben. A Magas grafikai szint az maskerdes, azt meg kell fizetni. Nekem a komplett gepem(alairasomban) max energiagazdalkodassal 35W-ot evett(proci a hozzaadott progi szerint 3,5W-on elketyegett win desktopon), ha jatszottam akkor 90W-ig ment fel a fogyasztas... Belevettem a 6870-et, alapfogyasztas megugrott 65W-ra, es jatek alatt full felbontason meg eszik a komplett gep(moncsi nelkul) 200W-ot lol. Fogyasztasmerovel merve konnektorbol mielott megkerdi valaki honnan tudom.
Szoval a beepitett igp is valo valamire.
Ja eg Guild Wars(mert azt toltam ejjel nappal) 1680*1050 minden graf beallitas fullban az igp 65-90 fps-t tolt, es a jatek gyonyoru volt!!!
Csak meg kellene tanulni a jatekkeszitoknek optimalizalni.
5 ev mulva mar HD6990 erteku igp lesz a prociban. A szarsagokat mint tesszellacio meg 16x AF, meg extreme bump mapping es hasonlok meg elfelejthetnek a programozok, jatekelmenyt akarunk nem 4d videocsodat. A DX9 is max olyan extrem valosaghu grafot tudott eloallitani, hogy az ember egyes jeleneteknel elveszett a gyonyorben, ezek az uj teknologiak meg arra menek ra hogy a fogyasztast noveljek a GPU piacon...Szoval az Intel IGP nem szar, csak arra kell hasznalni, amire valo. Es a Wow-ot nemtudom, de szerintem full grafon zokkenomentesen elviszi
es egy [link] a vegere
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest