Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Affelől nincs kétségem hogy jó lesz, csak remélem hogy valami újdonság is lesz benne, valami más ami az eddigi részekben nem volt... (és nem helyszinekre vagy autókra gondolok
)
Ennyi év kihagyás után azt hittem valami meglepetéssel rukkol elő a Codemasters, mint amekkora meglepi volt a Dirt Rally mikor bejelentették... De ez a hűha faktor most elmaradt.
És ahogy neten látom, sokaknak ez a véleményem hogy az eddigiek alapján ez csak agy GRID 2 semmi több.
De hátha végül pozitívan csalódunk.
Rossz biztos nem lesz!
-
D.Va
őstag
[link]
Tegnap jött ki gameplay videó az új GRID-ből. Hááát.... semmi extra. Kb mint a legelső grid, minimális grafiakai javulással... Nekem eddig nagy csalódás, ha semmi extrát nem fog nyújtani, csak azt amit az előző pár grid...
De azért még nem temetem, még csak most jelentették be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)