- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vamp
senior tag
Mindkettő cuccot alkalmam volt tesztelni 2-2 nap erejéig.
A touch:
Még mindig nagyon drága. Bár Amerikában már nem, itthon azért 20 ezret biztos kidobunk az Apple logóra, és a "de menő vagyok a buszon" életérzésre. Mivel a képnézegetést leszámítva minden funkciójára találhatunk minőségben többet nyújtó megoldást, nincs az az isten hogy ilyenre pénzt költsek, pláne ennyit. A jó pénzért megvásárolt korlátozások (mi az hogy nincs flash a böngészőben pl.) tovább taszítják a cuccost. Technikailag nem semmi azért a multitouch-kijelző! Jól esett mondjuk fotelban ülve netezni egy ekkora gépen, de hosszú távon idegesítő volt.
A nano:
Majdnem ugyanaz a véleményem, mint a touchnál. Ennyi pénzért ne kössék meg a kezemet. Se egy diktafon, se egy FM-rádió, se egy vonalbemenet. Tudom, tudom hogy ez másról szól, és Ipodról beszélünk, de erre csak annyit mondanék, hogy alapszolgáltatások (képnézegető, videó, hanglejátszás) Apple köntösben. Szépnek szép mindkettő, de ad 1, egy idő után megunod a kinézetét, ad 2. a kinézet un meg téged, és elkopik. A hangminőségre nem találtam kifogást, a kezelhetőség is ott van a topon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest