Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hangszoro hianya, nem utcai kozszorakoztatasra van kitalalva, hanem privat mokara. Szerintem ertelmetlen. es furcsa mod hangszoro nelkul is zorgott valami benne ebreszteskor, vagy a fulesbol hallott volna ki a hang? Azt ketlem.
A karcolodasrol nem tudok mit modnani, a gyari vedofolia is meg remekul funkcional a kijelzo elott a bortokban, es a gombot is vedi.
A kijelzo korul meg nem sotetszurke, hanem fekete a keret, es ha jol figyeltem meg, az is az uvegtok mogott van. Ellenben a touch nem kezel ha jol ereztem stylust, meg korommel sem sikerult uzemeltetni, csak ha bort erez.
A safari is vegszukseg eseten bongeszonek elmegy, plane ebben a meretben.
A giroszkoppal kapcsoaltosan, a safarin belul is jol mukodik, plusz at lehet verni elforgatott kepekhez: tartsatok kijelzovel eg fele, es ugy kell fogratni, nem fogja lekezelni.
Kepet feltolteni meg nem sikerult, ahogy a videokkal is docogok eddig, de igyekszem majd megodlani. Es a legnagyobb kitolas: nem lehet musikot csak egyetlen itunesbol feltolteni Grrrrrrr.
Vamp utan : az fm radio hianyzik nekem is, nem jone rosszul egy stabilabb egyseg, mitn amit a K750i-mben van.
Az ara meg: otthonit nem tudom, itt nemetoban olcsobb votl mint az azonos tarkapacitasu, de midnen mereteben kisebb, es a kijelzojet tejkintve nehezebben kezelheto Samu Y2 (?) -kekfoggal, meg erintogombokkal ellatott csoda-es meg a user interface ish azsnalhatobb...
Egyebkent elmegy, egy komplett, telefon, gps cucc teljesebb kijelzovel, azaz nagyobbal, a gombok oldalrak oltoztetesevel, es kekfoggal azonnal vennek egy ujat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest