Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Ha olyan baromarcú az eb, hogy ott hagyja a gazdáját séta közben, ha kínai lakik a környéken, több ötlet nem is jut az eszembe. De olyan jól hangzik, hogy a kutyuskámra feltétlen raknék
Én a motoromra, bringámra, a kocsit már kitárgyaltuk. Kulcs adott, telefonra talán nem, mert azt megoldja más progi is, bár ismerve a yard hozzáállását a lopott telefonok felkutatására, talán arra is, mert ha nem tudja a tolvaj, mi a fene az, talán a lakásában marad.
-
Maxxy10
addikt
Én pl a kutyám nyakörvère raknèk egy ilyen smart taget.
-
sokomst
tag
Ezen a téren (más lenyomozása) az Apple Airtag kifinomultabb. Az, hogy a kocsidba lerak egy ilyet, annak a cikkben lévő share funkcióhoz semmi köze, ha ilyet akar az asszony nem fogsz róla tudni
Közös tárgyak használata esetén elég frankó feature, kocsi kulcs stb. Bár én inkább programozható gombként tekintek rá.
Nem is értem a sima S21-be miért nem került UWB... -
Smiro
senior tag
Na meg látja az asszony is, ha akarja, épp hol dekkolok... Épp csak lerakja a kocsiban valahol. Kénytelen leszek gyakran takarítani az autót ezentúl. Franc, aki kitalálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A felhasználói kör pedig 100 millió regisztrált eszközre, amelyeket akár a családtagok is megkereshetnek, ha úgy tetszik.
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest