- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Ha olyan baromarcú az eb, hogy ott hagyja a gazdáját séta közben, ha kínai lakik a környéken, több ötlet nem is jut az eszembe. De olyan jól hangzik, hogy a kutyuskámra feltétlen raknék
Én a motoromra, bringámra, a kocsit már kitárgyaltuk. Kulcs adott, telefonra talán nem, mert azt megoldja más progi is, bár ismerve a yard hozzáállását a lopott telefonok felkutatására, talán arra is, mert ha nem tudja a tolvaj, mi a fene az, talán a lakásában marad.
-
Maxxy10
addikt
Én pl a kutyám nyakörvère raknèk egy ilyen smart taget.
-
sokomst
tag
Ezen a téren (más lenyomozása) az Apple Airtag kifinomultabb. Az, hogy a kocsidba lerak egy ilyet, annak a cikkben lévő share funkcióhoz semmi köze, ha ilyet akar az asszony nem fogsz róla tudni
Közös tárgyak használata esetén elég frankó feature, kocsi kulcs stb. Bár én inkább programozható gombként tekintek rá.
Nem is értem a sima S21-be miért nem került UWB... -
Smiro
senior tag
Na meg látja az asszony is, ha akarja, épp hol dekkolok... Épp csak lerakja a kocsiban valahol. Kénytelen leszek gyakran takarítani az autót ezentúl. Franc, aki kitalálta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest