- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
whatwhatwhat #6 üzenetére
Ha olyan baromarcú az eb, hogy ott hagyja a gazdáját séta közben, ha kínai lakik a környéken, több ötlet nem is jut az eszembe. De olyan jól hangzik, hogy a kutyuskámra feltétlen raknék
Én a motoromra, bringámra, a kocsit már kitárgyaltuk. Kulcs adott, telefonra talán nem, mert azt megoldja más progi is, bár ismerve a yard hozzáállását a lopott telefonok felkutatására, talán arra is, mert ha nem tudja a tolvaj, mi a fene az, talán a lakásában marad.
-
Maxxy10
addikt
Én pl a kutyám nyakörvère raknèk egy ilyen smart taget.
-
sokomst
tag
Ezen a téren (más lenyomozása) az Apple Airtag kifinomultabb. Az, hogy a kocsidba lerak egy ilyet, annak a cikkben lévő share funkcióhoz semmi köze, ha ilyet akar az asszony nem fogsz róla tudni
Közös tárgyak használata esetén elég frankó feature, kocsi kulcs stb. Bár én inkább programozható gombként tekintek rá.
Nem is értem a sima S21-be miért nem került UWB... -
Smiro
senior tag
Na meg látja az asszony is, ha akarja, épp hol dekkolok... Épp csak lerakja a kocsiban valahol. Kénytelen leszek gyakran takarítani az autót ezentúl. Franc, aki kitalálta
Új hozzászólás Aktív témák
ma A felhasználói kör pedig 100 millió regisztrált eszközre, amelyeket akár a családtagok is megkereshetnek, ha úgy tetszik.
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra MagSafe tokok és kijelzővédő üveg eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest