Új funkcióval bővül a SmartThings Find tudása

A felhasználói kör pedig 100 millió regisztrált eszközre, amelyeket akár a családtagok is megkereshetnek, ha úgy tetszik.

A Samsung SmartThings Find szolgáltatásában regisztrált eszközök száma elérte a 100 milliót, de ebben már nem csak mobiltelefonok, fülhallgatók és okosórák vannak, hanem a SmartTag és SmartTag+-nak köszönhetően bármilyen, nem digitális személyes tárgy, esetleg kisállat is, amire rá lehet aggatni egy ilyen kiegészítőt. Előbbi modell még Bluetooth BLE technológiával, utóbbi már precízebb helymeghatározást biztosító UWB technológiával dolgozik.


[+]

Az újdonság pedig az, hogy már nem csak egy felhasználó férhet hozzá az adott eszköz vagy eszközök pozíciójához, hanem akár 19 meghívott személy is, nagyban növelve a keresett akármi megtalálásának esélyét. A SmartThings Find Tagok szolgáltatást kell igénybe venni, meghívni azokat, akiknek hozzáférést szeretnénk adni, mondjuk a családtagjainkat, barátokat vagy kollégákat (fix, hogy a mosdó vagy raktár kulcsa sosem ott van, ahol lennie kéne), így ők is megtalálhatják és kezelhetik a csatlakoztatott eszközöket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés