- Apple Watch
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Szia Deter,
Rég hallottam felőled
A 2. pont a padláson, de már a házon belül (fedett részen) van?
A kötési rendet az alábbi szerint változtasd meg:
Először is fali SFTP kábel vásárlását ajánlom, ami érpáranként és érnyolcasonként is árnyékolt.
Ezzel a kábellel meg tudod azt csinálni, hogy a szűrőt és a modemet felköltözteted rögtön a 2. pontba, és innen elég egyetlen ilyen nyolc eres SFTP kábelt végig húznod a nyomvonalon, mert ebben a kábelben két érpáron (4 ér) elfér az ethernet, ami a modem és a router/PC közötti hálózati kapcsolathoz kell, és még marad két érpárad, amiből az egyiken le tudod hozni az analóg telefont, a másikat pedig akár használhatod PoE-ra is, ha a padláson nincs áram. És csak egyetlen kábelt kell behúzni.
http://www.kabelhalozat.hu/index.php?data[mid]=7&data[cat]=41&data[scat1]=42&data[scat2]=191
Szerintem van 100m-es dobozuk is. Én tőlük vettem, ők voltak a legolcsóbbak. Lehet kapni máshol méteres kiszerelésbe is, csak ott annyi lesz 20-30m kábel, mint itt 100m.
Azt a 20dB-s esést biztosan házon belül szedi össze a cucc? Lehet átkábelezés előtt kéne tartóstesztet csinálni fent az átadási pontban.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock UD22
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest