Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
bocsanat, keso volt, meg olyan szokatlan a latvany, nem sikerult megutni a konnyen emesztheto szintet a hsz-emmel.
egy kicsit megijesztett, hogy az 1.5-os fw nem tudott negyed ora alatt szinkronba allni, mikozben az 1.4-es par perc alatt megtette ugyanazt.
es igen, azt szerettem volna megtudni igazabol, hogy mennyit bir.
de akkor jol sejtem, hogy eleget.annyit legyszives aruljal mar el, hogy mibol kovetkeztettel a spektrumkepem tokeletessegere!
az alacsony csillapitast azt en is lattam, orulok is neki!a masik, amit meg szerettem volna tudni, hogy
miert nem szinkronizalt az 1.5-os fwhogyan tudnam mukodesre birni az 1.5-os firmware-rel folvertezett 321b-met.ahham, az annex pont nem latszik, de tenyleg annex a volt!
hagyjam ott egesz ejszakara, hadd szinkronizalgasson aztan reggel meg nezzek egy dmesg-et? vagy mi?
egyebkent koszonom a helpdesk-seget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Apple Watch Ultra 49mm - Gyári Milaneese Ultra és egyéb gyári szíjakkal - Másfél év Garancia
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest