Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
na hat megvolt a nagy talalkozas, de kellemes csalodas ert!

egy kis "alcom" vagy "alcorn" vagy akarmilyen 145-s talan teszterrel erkezett az uriember (ezt te lehet tudod mi volt) es ellenorizte a vonalat, lattam en is az adatokat!
174xx korul allt ossze a vonal 8.9dB-vel, tehat nem volt meg a netto 15Mbit sem
utana visszadugta a modemet, felhivott valakit a kozpontban, hogy nezzek meg onnan is, 172xx es mondtak, hogy latjak onnan is, hogy nem a legjobb
mint kiderult, 970m-re vagyok vonal hosszusagban a DSLAM-tol es sajnos a 20M mar nem fog ide kijonni...
rakerdeztem az ID-re, hogy lehetne-e piszkalni es meglepo modon, lehet, hogy nem tudja pontosan mi az, de elmondta, hogy elore meg van hatarozva a profil minden sebesseghez, es nem tudjak beallitani a 15-s profiljához tartozó ID-t a 20-ashoz

kerdeztem a szinkron sebességet is, azt mondta, hogy ez az uj 20M-s profil ugy van beallitva, hogy 12 es 24M kozott szinkronizal ugy hogy 9-10dB kozott legyen az SNRM, amibol en mindig ~17M-et kaptam, a regi 15-s profil pedig 18M-en...
na most hogy ebbol mi igaz mi nem azt majd te megmondod, de teny hogy a 15-st fel lehetett huzni maximumra, a 20-st meg a kozelebe se

vegul abban maradtunk, felhivja nekem a kozpontot es megkerdezi, hogy (mivel en mar alairtam 2 evet a 20M-ra, de a szolgaltatas nem az igazi), szankcio nelkul vissza tudnak-e tenni - a már egyébként nem létező! - 15M-s csomagba!
szerencsém volt, meg azon telefonhivas alatt megcsinaltak es lass csodat, a kis teszteren 179xx-el allt ossze a vonal, es ez meg nem is a te FW-ed es meg a margin is 100%

azt mondta nezzuk mar meg gepen milyen a ping, hat 14 ms
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ennyi diohejban

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)