Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
deter:
Most akkor sikerült felrakni D2-re az én firmware-emet és el is indul? Vagy sikerült felrakni, de nem indult el, és utána sikerült visszaállítani az eredetit? Kérlek fogalmazzatok pontosan, mert szeretnék ennek a problémának a végére járni.
Mindenkinek:
A két hw verzió között semmilyen eltérés nincsen, az hogy néhány kondi kisebb vagy nagyobb, vagy nincs árnyékolás a CPU-n az a mi szempontunkból édesmindegy. Ezt egyébként az is jelzi, hogy nincs külön gyári firmware D1-es és D2-es modemekhez. Én végig toltam D1-es modemmel az összes elérhető gyári firmware-t, túl vagyok már a fejlesztést is beleszámítva vagy 500 flash programozáson és semmi baja a cuccomnak. Nem viccelek: napi 10-15-ször simán megírtam a flash-t és működik.
Hogy bebizonytsam mennyire bombabiztos megoldás a Broadcom bootloadere, ma megtettem azt, amit senkinek nem ajánlok: amikor a modem éppen írta fel a firmware-t a flash memóriába, kirántottam a tápot alóla. Természetesen ezután nem indult el a modem, de a leírásban is szereplő módon vidáman újra tudtam írni akár az eredeti akár a saját firmware-emet, és működött utána hibátlanul.
Detertől nagyon várom az infót a D2-vel kapcsolatban.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest