- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Nekem az a kedvencem, aki leírja hogy flottás csomagban van, tehát a publikus csomagokban elérhető percdíjjakhoz képest sokkal kedvezőbbeken beszél, és még fel van háborodva, hogy nem kap extra készülék kedvezményt. A nyugati példákat meg kár felhozni, kicsit más a piac mérete, meg összetétele. Meg 100 más dolgot lehet találni, ami kinn olcsóbb, miért pont a telefon lenne kivétel.
-
Gusztáv
addikt
válasz
bluemirage #93 üzenetére
Ok, ez lenne a logikus lépés. De a valóság az, hogy a telefonvásárlók nagy rész (90%) ezt nem fogja megcsinálni, hanem bemegy a szolgáltatóhoz, vagy esetleg megnéz 1-2 nagyobb, ismertebb elektronikai boltot (jellemzően akiknek bedobják a szórólapját). A netet biztos nem áll neki túrni napokig. Persze, aki mondjuk Mobilarénát olvas, az valószínűleg komolyabban utánanéz, de ez azért az erős kisebbség. Amikor én is utoljára telefont vettem, én is így tettem és a végén egy német boltból rendeltem meg az új telefonomat.
-
Gusztáv
addikt
válasz
bluemirage #59 üzenetére
Megnézve az oldalt, amit ajánlottál azért nem olyan rózsás a helyzet, mint amit leírtál. Elvétve találni olyan készüléket, ami olcsóbb lenne mint pl a T-Mobile 2 éves sima hűséges árai. Persze 1-2 akciós készüléknél ez összejöhet, de általában drágább 10-15%-al és csak egy év forgalmazói garancia van rájuk a 1-1 év helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged