- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #29 üzenetére
oké, én nem védem aww1-et, csak azt is meg lehetne valósytani.
személy szerint gyűlölöm pont a ww1-et, mert ürügyek miatt ment a háború, mert harci gáz az embertelen, és mert még izgalmas se volt. -
törölt tag
válasz
laceszgamer #27 üzenetére
azé meglehetne oldani, ha ww2-t is megoldották, pedig az is egy picit hasonló volt.
-
laceszgamer
addikt
WW1 való igaz nem volt még igazán feldolgozva, de nem ok nélkül. Akkoriban a harcok nagyrészt arra korlátozódtak, hogy a felek a lövészárkokból lőtték egymást, vagy épp védekeztek.
Magyarul megvalósítható lenne könnyedén, de nem biztos, hogy mindenkinek elnyerné a tetszését ha a játék 90%-ban egy lövészárokból kéne lőnie az ellenséget.
-
Espla
aktív tag
WW1 se lenne rossz téma
-
Ut-crysis egyveleg, de tetszetős
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
laceszgamer #20 üzenetére
Na azt én is díjaznám, vagy jöhetne már CoD: Vietnam téma is semmi oda nem illő kütyüvel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyre jobban érzem az elqrvulást. Mik ezek a mapok már? Komolyan visszasírok egy jó Favelát már. És nem ezzel a modern baromsággal.
Elég jövős sztori volt már, ideje lenne visszamenni.
-
GeryFlash
veterán
válasz
laceszgamer #18 üzenetére
Igen. Nem kötelességből veszi az ember a játékokat, tudom hogy jól néz ki a polcon, én is voltam egy ideig gyűjtő (fifa), de le sikerült állnom
Ha valami sz*r akkor ne vedd meg, én a Codot a 4 résszel lezártam( a World at war nem tetszett az mw2 meg rókabőr volt és nem voltak dedikált szerverek).
-
laceszgamer
addikt
Jajj mi lett ebből, egyre inkább filózom rajta, hogy kell-e ez? Már csak mert eddig minden rész megvan, most szakítsam meg a sorozatot?
-
gyáliSanyi
őstag
"amihez sikerült a híres filmsztárt, Kevin Spacey-t is megnyerniük." Ügy érti megvenniük!
Vajon honnan volt hozzá ennyi pénzük? -
Jhonny06
veterán
Eddig is gagyi volt a COD, de ez a 20m-re felugrós, közben lézerfegyverrel lövöldözős.. sírok
-
winfier
senior tag
Ezt a sz@rt nem hiszem el,Nem tudnak egy olyan cod-ot kiadni amiben alapból ne lenne valami csalás! OK jövőben játszódik, de ez a Titanfall másolat.
Tényleg szűrnyű nézni, hogy egyre inkább a buta 8-10 éveseknek csinálna tucat játékot minden évben.
-
törölt tag
Inkább kiadhatnának valami jó kis dzsungelben kergetőzős vietnámi lövöldét, már a könyökömön jön ki a sok modern meg scifi borzalom.
-
Toi-Toi
tag
Eddig FAN voltam, de mostmár kezdek sírni...
Ez nagy bukás lex -
AS
félisten
Azt viszont hozzá teszem hogy mindenki sírt nincs újítás minden évben ugyan az. TESSÉK!
Most meg annyi újdonság van hogy mégsem jó?
-
DeSanto
őstag
Nekem is ez jutott az eszembe.
Következő rész mar COD UT néven fog jönni.
Egyszerűen undorító lett ez a COD sorozat mára.
MW3 óta egyel se játszottam. -
nubreed
veterán
Vajon a 6 óra játék időt alulról fogja súrolni ez a ......... termék?
-
GeryFlash
veterán
Ez egy ilyen titanfall-crysis keverék? Jesszusom, ha belegondolok, hogy 2003-ban mit jelentet ez a sorozat és mivé fajult... A grafika legalább javult, mondjuk még egy Crysis 2 még mindig szebb de sebaj, már csak 3 év lemaradás.
-
.LnB
titán
-
AS
félisten
UT labdás módja is lenyúlva , és Crysis összes eleme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged