- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Tényleg az egyik legfigyelemreméltóbb készülék hardverileg, de semmiben sem lesz jobb, mint egy FHD Snapi 801 páros. Persze, elmondhatod h 500 ppi, csak látni nem fogod. Én nem tartom okos ötletnek a QHD felbontást. Hiába fejlődik a SoC a végtelenségbe, ha a felbontás visszahúzza. Értem én, h egyesek próbálnak értelmet keresni az ekkora képpont sűrűségben, de felesleges, mert nincs. Mikor kijött a HD, teljesen jó volt mindenre. Ugye nőtt a kijelző közben, és jött a FHD, aminek a ppi értéke 5-5,5"ig nemhogy 100%, hanem 200%os, mert mindenre elegendő (talán enyhén fogalmaztam). Értem én, h fejlődni kell, de akkor miért nem próbálnak meg tényleg a gyorsaságra menni?? Csak képzeljünk el egy FHD-S805ös kombót. Meg se kottyan neki ez a felbontás, így még az üzemidő is sokkal jobb, és gyorsabb is a telefon, és Antutu betyárok is tudják verni. A felbontás növeléssel csak áll az egész, nem halad se az üzemidő felfelé, se a haszna pozitív irányba
Szerk: h egy kis Apple is legyen. Bevallom, először reménykedtem, h nem a híresztelt dizájnnal fog kijönni, de azzal jött. Egyedül a hátlap az, ami szúrja a szemem, az előlap ok, meg a lekerekített oldalkeret. Viszont a felbontás növelése egyértelműen a Samsung érdeme. Ő kezdte el, utánuk indult meg mindenki, aztán felzárkózott a pici alma is. Viszont szánalmas, h alig fejlesztenek rajta vmit. Retina HD??? WTF? 1 giga ram??? Miért nem tudnak haladni már erről éve? Elég? Oké, droidra is elég a 2, mégis van 3, és lesz 4, mert a fejlődés ezt diktálja. Szánalmas, h még mindig 1 giga rammal szúrják ki az ember szemét. A kamerával nincs bajom, mert ez a 8 MP mindenre elég. Viszont az akksi a piciben megint csak szánni való, ahogy az OIS is. Akkora bakik vannak már itt, h egyszerűen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest