Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsolamancs
csendes tag
válasz
#10691584 #49 üzenetére
Minek offolod szet a temat? Senki nem szolt hozzad, erre jottel a hasonlatoddal, aminek konkretan semmi ertelme nem volt es ezt szova is tette Thrawn. Nekem sem esik le, hogy mit akartal kifejezni, de biztos mi vagyunk helikopterek. A stilusodon pedig nekes is lenne mit csiszolni.
-
Thrawn
félisten
válasz
#10691584 #47 üzenetére
Nem csináltál te semmit a trollkodáson kívül. Egyetlen kérdésemre nem válaszoltál. Nem is akartál csak biztos jó érzés volt beleszólni. Megmagyarázni nem tudod, ismeretlen okokból nem is akarod, helyette elvárnád, hogy hámozzam ki a szexis hasonlatodból mi a fenét is akarsz tulajdonképpen. Egyetlen kérdésemre sincs benne válasz. Tehát a helyzet a következő: vagy válaszolsz értelmesen a kérdéseimre és/vagy feltárod hol vétettem logikai hibát, egyébként minden más esetben /ignore.
-
Thrawn
félisten
válasz
#10691584 #42 üzenetére
Ha nem sikerült felfognod az nem az én bajom.
Azt hiszem elég világosan leírtam, hogy az AMD-től ne várjon semmi mást ezen a két fájlon kívül. Azt is leírtam, hogy miért. A kérdéseket amiket feltettem komolyak ám, sokat megtudhatnék a válaszokból (vagy azok hiányából) ha kicsit is sejtené hogyan működnek ezek a cégek. Nos végül sokminden kiderült, még az is, hogy neked a szexen jár az agyad, bár ez nem igazán tudom kit érdekel itt.Szaby59 egy dologra nem jött rá, a többit megfejtette. Ez a két fájl önmagában további eszközök nélkül annyit jelent: információ. Az információ birtokában pedig el lehet ballagni az OEM-hez ha valóban szüksége van valakinek a frissítésre. Ennek a hivatalos menete mindig ez volt, nem is értem a felháborodást.
Érdekes módon emiatt nincs kiborulva senki az AMD-re, pedig minden driveres hírbe benne van a következő mondat: "Fontos adalék, hogy a Toshiba, a Sony és a Panasonic nem engedélyezte a notebookokhoz tartozó terméktámogatást, így az említett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest