- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Hogy a P...ba tudtok ti ennyit zabálni?
6 szelet melegszendvics meg egy kiló sültkrumplik repkednek itt fejenként
Múltkor a "pici" xiaomi géppel 20 perc alatt 3 főétkezésre csináltam magamnak kaját - csirkemelles burrito.
Amíg a csirkemell sült addig összedaraboltam mindent és beleraktam a tortilla-ba, utána csak össze kellett tekerni - lett 6 közepes, 2-t tudtam megenni egyszerre.
Fogyasztás előtt 5 perc hogy kívül megpiruljon + a sajt megolvadjon benne.De egy nagy adag lazacfilé+sültkrumpli is simán megsül benne egyszerre, magamnak egy főre, de ha olyan van megoldanám 2 kis/közepes adagnak is.
-
Alg
veterán
válasz
NyMRooD #3106 üzenetére
Most akkor lazac vagy tonhal?
Lazac: bekened ízlés szerint valamivel (olaj, só-bors, citromlé, kapor, vagy teriyaki mártás, én tegnap hoisin szószósat csináltam) és sütöd bőrrel lefelé 180-200 fokon addig amíg neked megfelelő nem lesz - ha fagyasztva volt (ami itthon kapható mind az) akkor elvileg nyersen is ehető (lásd sushi), de át is sütheted, kiszárítani elég nehéz (de nem lehetetlen). Pontosat nehéz mondani mert nem egyforma vastagok a darabok - ha elkezd szétesni amikor kivennéd, akkor átsült.Ha tonhal, az viszont nagyon száraz, azt éppen csak megpirítani szokták kívül, maxon pár perc vastagságtól függően - átsütve fűrészpor lesz, onnantól csak majonézes salátaként lehet megmenteni.
-
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
Üdv,
Egy személyes háztartásomba érkezett egy Xiaomi - méretre nekem elég lesz egy főre gyors vacsit/ebédet bedobni, de kérdés:
Van olyan ajánlott, kipróbált edény/tároló amibe előre össze lehet készíteni valami egytálételt, berakni mélyhűtőbe, aztán ha kell csak bedobni az airfryer-be?
Működik ez egyáltalán ilyen fagyasztott tömbökkel (lasagna, rakott krumpli...) vagy csak megégeti kívül belül meg fagyos marad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged