-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz
Peetta14 #310 üzenetére
Nálunk ez a 140fok 25perc + 140fok 15perc egészen ígéretes próbálkozás volt
már párom is azt mondta, hogy kezd oké lenni... én szeretem a porcot is, no az még lehetne "pattanósabb", könnyebben elrágható.
Valószínűleg az tényleg egy fontos momentum egyébként, hogy alaposan be kell borítani valamivel a húsokat, hogy ne száradjon ki a külseje sem (nálam ez olajos fűszerréteg volt, amiben hagytam állni előtte... sima sertésoldalas fűszerkeverék + olaj, hogy tapadjon, előtte az olajba bele lehet zúzni egy kis fokhagymát, az valóban jót tesz neki, ahogy nagysz is mondta).
A következő alkalommal szerintem még egy -10fok +10perc verziót kipróbálok (130fok 30perc, majd másik oldalára 130fok 20perc - még annyi, hogy első etapban csonttal felfelé tettem be, másodikban fordult a kocka és hússal felfelé fejeztem be).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged