Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Ajándékok #3483 üzenetére
Tisztítást ki kell tapasztalni áztatás az sokat segít az biztos
Én ha mosom mert megmondom őszintén hasáb sütés után én csak el szoktam törölni, akkor úgy kezdem hogy mosogatószer sok és bojler meleg víz kb fél / egy óra áztatás, utána szivaccsal lejön minden
Persze ha elején nincs eltakarítva és csak egymásra rakódnak a rétegek utána már nehézDe amúgy a rácsos kosarút nehéz takarítani az információk alapján, ezt a képet találtam példának[link]
De amelyiknek lemez perforálva az könnyebb takarítani, ezt a képet találtam példának [link]Ezeket a képeket most lőttem kb másfél órája
10perc sütés után első rázásnál
Jól látható hogy a felső hasábok már pirulnak [kép]
Megrázva hogy az alsók felülre kerüljenek, és látható hogy szinte még csak ki vannak olvadva [kép]
És ez így megy végig a teteje sül ami lejjebb van az nem, és ami már majdnem megvan sülve lejjebb az meg szárad, sokszor kell rázni hogy egyenletes legyen
Én ott ülök mellette és addig pörgetem a douyin-on a videókat hogy teljen az idő, pl [link](#3485) Fandango
Érdemes jól körbejárni hogy melyik legyen, hogy ne járj úgy mint én, én nagyon bánom hogy ezt vettem, mai fejemmel két kosarút négyzet alakút vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest