Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
divrapier #38 üzenetére
Ez a BIOS-beállításoktól is függ. Nem mindegy, hogy milyen teszteket engedélyezel neki (pl. memóriateszt - 4 gigát végigolvasni perceket is igénybe vehet), és milyen hibáknál álljon meg a boot folyamat. Ezenkívül az extra szolgáltatásokat is letilthatod (pl. infra támogatása, soros portok, RAID vezérlő - mind-mind időt kér magának), pár dolgot viszont nem lehet, pl volt egy DFI alaplapom, a CMOS tartalmát minden bootoláskor lementette, ami 1-2 másodpercig tartott. Természetesen nem tűnik soknak, de ha belegondolunk, hogy az op. rendszer bootolásáig mennyi idő megy el, nem is olyan kevés már
Linuxot egy ideje hanyagoltam, de most szerintem megint elő fogom venni az Ubuntut, mert kíváncsi vagyok, hogy mire képes. Amúgy az XP nálam 20-25 másodperc alatt áll fel, teletömött uTorrenttel, mindennel. Szerintem elég gyors, pedig nem sokat optimalizáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest