- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
For357y
aktív tag
Sziasztok, ismét itt vagyok, mert segítség kellene...
Igen láma kérdés, de már kutattam a neten, és nem találtam választ. Arra lennék, kiváncsi, hogy miként tudok fájlokat kijelölni a windows-os CTRL+Click-hez hasonlóan? Mert itt az nem működik... -
For357y
aktív tag
Abban sajna nem tudok segíteni, kollégiumban alapból szürve van a torrent forgalom, így nem is torrentezek(otthon meg netem nincs). Viszont van beépített torrent kliens, Transmission a neve. Próbáld meg, hátha jó. De gondolom majd hamarosan úgyis jön valaki, aki ajánl neked valamit.
-
For357y
aktív tag
Találtam egy leírást, sokaknak működött, valóban modellfüggő, elvileg az /etc/modprobe.d/alsa-base-hez kellene az options snd-hda-intel model= sort, modelhez a modelt írva, a gond az, hogy nem tudom mit írjak...Próbáltam már sokfélét. Fujitsu Siemens Amilo Pi2530 notim van, elég sok lehetséges kombináció van...Valahol találtam egy táblázatot is a modellekről, de ez a gép valahogy nem volt köztük...Mellesleg aki ezt írta, annak egy Esprimo V5515 notija van, és a modelhez neki F1734 kellett...Tehát tanácstalan vagyok még mindig...
Egyszer csak sikerül.Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget!
-
For357y
aktív tag
Ismét én, ismét gond.
LEhetséges valahogy, hogy elnémítsam a gép hangszóróit, ha a fülhallgató be van dugva? Windows alatt, nem volt gond, automatikusan kikapcsolta, de itt ha térde ereszkedek sem teszi meg.
-
For357y
aktív tag
Gond elhárítva, sikerült a felhasználómnak admin jogokat adni, de így sem tudtam másolni, szal maradt a parancssor és a sudo.
-
For357y
aktív tag
De jó, kicsúsztam a limitből...Na mind1, van újabb probléma is.
aMSN-hez szedtem le a plus plugint, amit elvileg csak ki kéne csomagolni ide: /usr/share/amsn/plugins De nem engedi, mert nem vagyok root(pedig szentül hittem). Help nekem pls. Tudom, láma vagyok, de először használok Linuxot! -
For357y
aktív tag
Üdv!
Kezdő Linuxos vagyok, most dobtam fel az Ubuntut. Eddig minden nagyon fasza, csak egy igen nagy problémám van: a laptop ventillátora folyamatosan maximum fordulaton pörög, és az istennek sem áll le... kicsit idegesítő a visító hang. Gépen van egy "némító gomb" ami alacsonyabb fordulatra veszi vissza, de úgy látszik nem használ, hiába nyomkodom. Valakinek ötlet? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest