- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
válasz
hallerlaller #77 üzenetére
Ahogy írtam: "Itt-ott lehet olvasni, hogy az akksi túlszaladását a terhelés közbeni töltés okoz/hatja"
Én terheltem csak.
De ha már kérded, most rendeltem egy OTG elosztót, töltési funkcióval.Most épp hogy egy mission-t bír ki (Strike Suite Zero)
[link]
Remélem, nem gyújtom fel a lakást... D -
Shader
aktív tag
A régire telepítettem egy akksi figyelő appot, 1 óra Strike Suite Zero (TincoreKeymapper+USB Joystick) után 53,2C-ra melegedett. Ahogy itt-ott lehetett olvasni, a gondot a terhelés alatti töltés okozta. Az már az akku megszaladását okozHATja.
Kíváncsi lennék, a rengeteg ócska kínai töltők, akkuk, tabletek, miniPC-k, powerBank-ek közül melyik gyártó hív vissza bármit is.... -
Shader
aktív tag
Megjött az új, beüzemelve, a régin próbálkozott valami, mert com.android.otaupdater.apk leállt.... üzenet jött.
Megy tovább az is.
-
Shader
aktív tag
Nekem ROOT a Shield, custom ROM-mal. Kíváncsi leszek, tudják-e deaktiválni.
Elvileg ma, vagy holnap jön az új.
U.i.: küldhetnék akkor már a Shield 2-t....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest