- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
A bankok (MNB, FED stb) pénzt nyomtatnak, digitálisan kiadnak, hogy serkentsék a gazdaságot, hitelt adjanak. Ennek semmi fedezete, inflációt generál és jelenleg inflációs spirált, aminek nem tudni hol lesz a vége.
Még jó hogy te azt hiszed mindenben igazad van és csak te érted. Tudod mit, igazad van!
-
koko52
nagyúr
Te magad vagy egy nagy vicc, lehet le kéne jönnöd a cuccról.
Pont le... irreleváns pénznek nevezik-e amivel fizetek ennyi a lényege az egésznek. Amiket vettem érte itt vannak, fizikailag. Senki nem kérdi meg mivel fizettem. Amikor elmegy melletted valaki egy "Lambóval" kérdezd meg miből vette. Ha esetleg kriptoból vette akkor nevesd ki, hogy mennyire hülye! -
koko52
nagyúr
Szerinted ez engem hol érint? Elárulom, sehol. Olyan pénzem van benne, amit kriptoval, bányászattal halmoztam fel. Ha ma mindet bebuknám akkor is komoly összeget vettem már ki, tehát nem dobnék kötelet. Sőt, azt is elárulom, hogy olyan pénzt tettem anno bele, ami szintén nem fájt volna, mert erre lett szánva.
Ilyen sztorik mindig voltak és lesznek, kockázat nélkül nincs haszon. Aki mindenét felteszi a ruletten azt nem tudom sajnálni.totron: igen, miért 13 évesen kit kellett volna elvinni? 30 éveseket? Mindenkit a maga idejében és a maga céljára. Akkor is voltak ilyen filozófus dumájú lúzerek. A Bájkeverő c. film jelenete jut róluk eszembe, mikor Brendon nyáldumája nem jön annyira be a csajnak..
Ide meg azok jönnek kárörvendeni, akiknek kisiklott a pénzügyi élete és most dögöljön meg a szomszéd lova. Na meg kárörvendeni, (ahogy elnézem), semmivel sem jobbak az ilyenek brókernél. Én a saját pénzemet viszem vásárra, nem másokat ültetek fel a lóra, szóval nem én vagyok az emberetek.
Részemről befejeztem, sok sikert mindenkinek és fel a fejjel!
-
koko52
nagyúr
válasz
#27070592 #74 üzenetére
Klasszikus tőzsde. Hullik a férgese és rajtuk gazdagodik a hozzáértő. Akkor kell venni, amikor folyik a vér...stb. Nincs új a nap alatt. Amikor 1500-ról beesett az ETH 160-ra akkor is vettem
. Sajnos nem az alján, mert 80 is volt. Aztán adtam el 4200-on is, sajnos nem a csúcson itt sem, de azért nem panaszkodom.
Egyébként még nem veszek, majd 1000 környékén(psszt!)
És OTP-t is vettem, most ~60% akció van rá, csak hogy bízzunk a nagy értékű/ van mögötte
végekben.
El kell fogadni, hogy nem mindenkinek való a a kripto és a tőzsde. Ha nem lennének balekok, egyik sem létezne.
-
koko52
nagyúr
"Lyúly" mennyi szakértő
. Látom Luna, Terra és VGA árakat is össze tudtátok kapcsolni. Ja és hintitek sóval "kriptot"
. Jó, hogy minden más a tőzsdén atom stabilan tartja a 2020-as árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest