Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Persze, hogy nem ugyanaz, én sem írtam ezt sehol. De a dinamika annyira nem tér el, mint sokan szeretnék. Más komponensekből áll az eszköz értéke. Te hoztad a jó példát, van olyan cég, akik ezer éve profitot termelnek, de minimális a növekedési potenciál (régi autógyártók pl). Van olyan cég, amiben van növekedési potenciál, de minuszos (pl Tesla - tudom, az utóbbi időben már profitot is fel tudott mutatni). Egy fundamentális elemzés során a jelenértéket fel tudod egész jól mérni, valamilen modellel kiszámolod az általad várt jövőbeli értéket, aztán megkapod a célárad.
A kriptonál ugyanez van, csak sokkal nagyobb súlya van a jövőbeli potenciálnak. Ezen felül van egy olyan különbség, hogy valaki szubjektíven egy komponenst értéknek lát (pl: jegybankoktól független pénz), más meg ugyanezt nullára árazza ezt be. Így lehet hatalmas szakadék egyesek szubjektív értékelése között. A piac majd eldönti, kinek volt igaza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mini-ITX
- Temu
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest