Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egy stúdión belül ennyi futószalagnszart összehozni már művészet, de ebből te azt látsz meg amit akarsz...
-
GodGamer5
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Úgy, hogy amihez hozzányúl a ubisoft, az mostanában elég gyengén sikerült rókabőr
függetlenül attól mennyi pénzt hoz. Ha így sem érthető engedjük el... 
-
GodGamer5
addikt
válasz
üzenetére
Egyrész, ps4-en minden exkluzív mérföldekkel szebben néz ki, mióta 2013-ban kijött az alapgép. Egyszerűen gyenge az Xbox ennyi. A SO meg sokak szerint szimplán felejthető. A szuperhősös játékok amúgy hidegen hagynak, de pl egy pc-s Amazing Spiderman nekem pl sokkal jobban tetszik minden téren.
Mindegy nem célom győzködni, meg izlésen sem lehet vitázni, úgyhogy részemről le van zárva a téma. -
törölt tag
válasz
GodGamer5
üzenetére
A New Dawn egy különàlló DLC a FC5-höz, ezt így is kell kezelni.
A Sunset OD meg akkor is egy 4 éves jàték lesz, ha a PC-d 4K-ban meg 60fps-sel futtatja. Mivelhogy nem csinàltak benne semmit, csak àtportoltàk.
Na meg az hogy egy új jàték szebben néz ki mint a régi.
Na nemàr tényleg? Az a baj hogy nem tudod helyén kezelni.
Mutass egy 2014-es képregénystílusú szuoerhősjàtékot, ami jobb volt mint a SunsetOD. Nem fogsz olyat talàlni. -
GodGamer5
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Úgy, hogy Ubis játék ez is és az új Far Cry-al mindent alulmúltak amit lehetett, ezért remélem, hogy ennél már nincs lejjebb és a Trials ezek után csak jobb lehet.
-
leeka
tag
Én switchre venném, nem tudjátok, hogy offline is lehet játszani?
-
orion1025
őstag
A műfajában ez az egyetlen értelmes játék van.
-
Csapoati
nagyúr
Kimondottan tetszett a nyílt teszt, az első akció során landolni fog a kosaramban a cucc. A tandemet már alig várom, hogy haverral nyomhassuk.
-
GodGamer5
addikt
Ha nem játszottál a pókemberrel, akkor kár is vitázni az egészen. Az SO-nál sokszor úgy éreztem, mintha egy gyenge TowerDefense-el játszanék. Számomra egyszerűen enyhén szólva is csúnya és felejthető volt a játék és nem a felbontás, vagy a framerate miatt. Egyszerűen halál unalmas és gyenge volt az egész.A grafikája meg kopottas, elavult. Pc-n toltam és sokszor olyan volt mintha egy 15+ éves Tony Hawk lenne mosottas alacsony poligonszámmal. Sőt ha már itt tartunk a Ratchet and Clank bármelyik része is szórakoztatóbb és szebb volt...
-
GodGamer5
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Úgy, hogy mindkettő Ubis játék...
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hàt úgy hogy mindjét jàtéknak megegyezik a műfaja. Ja nem, csak szereti megmondani a tuti, de néha nagyon nem megy neki.
-
törölt tag
Én még a zárt bétával(?) játszottam. Nekem tetszett. 3000 ft az ingerküszöböm a játékra. Amint elérhető lesz ennyiért, veszem is meg.
Az előző részét is ennyiért húztam be SP-vel együtt.
-
GodGamer5
addikt
Az új Far Cry-nál csak jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

függetlenül attól mennyi pénzt hoz. Ha így sem érthető engedjük el...