- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
válasz
bakagaijin #16 üzenetére
Olyan rádió kell amin van AUX bemenet és olyat nemigen találtam eddig melyik nincs agyonbonyolítva, ezáltal emberi árszabásban van.
A két órát persze úgy értettem hogy tölthető elemekkel kis túlzással, alkáli elemekkel valamivel jobb a helyzet de az meg elég drága főleg nyári szezonban mikor hetente 3 alkalom is előfordul hogy kimegyünk.
Ha van alternatíva, csak az én figyelmem kerülte el nagyon szívesen várok tippeketEz a kis hangfal pont jó lenne mert egyszerű mint a faék, olcsó és kompakt. Csodákat nem várnék ettől sem de ha kihúz egy estét az aksija, már megérné.
-
Aethel
aktív tag
Már vártam az ilyen reakciókat
Hidd el, elsősorban a természet miatt járunk ki erdőre diszkó, kocsma és egyéb zsúfolt emberidegen hely helyett de már bőven kinőttük hogy minden alkalommal figyelgessünk
Olykor előkerül egy kis házi borocska is és hát nem utolsó dolog ha éjszaka a tűz körül -mikor már mindenki elért egy bizonyos hangulatot- előkerül egy kis muzsika. Nagyon meg tudja fejelni a dolgokat egy atmoszférikus zeneMár tizedik éve kijárva sokszor gond szokott lenni hogy a hordozható rádiók kimerülnek és két óránként elemet cserélni se nem olcsó se nem hatékony dolog. Pláne hosszútávon nem éri meg. Egy ilyen eszköz pont jó lenne ha tovább bírná. Sajnos sehol nem találtam semmi infót erre vonatkozóan
-
Aethel
aktív tag
Kíváncsi vagyok hogy a XB 100-as akkuja meddig bírja. Erdőbe sűrűn járunk sütögetni meg ilyesmi és első osztályú lenne ha legalább 10-15 órát bírja. Gondolom az aksi gyárilag nem cserélhető de házilag megbarkácsolható lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest