Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
tranzisztor #15 üzenetére
Elolvastad amit írtam? A Win7-ben van XP mód. Ha bekapcsolod, akkor onnan tudsz nyomtatni, nem kell hozzá külön telepített XP.
-
tranzisztor
csendes tag
Kész feladtam, nincs tovább.
XP-n működik a dög.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, itt a vége hacsak nincs jobb ötlete valakinek.
-
tranzisztor
csendes tag
Csak most fértem hozzá 21 óra 50 perc tájékán a géphez.
Virtuális gép (Sun xVM VirtuálBox) már karcolja a vinyot, xp bevésve.
Éjszaka igyekszem tanácsaitok szerint eljárni, holnap beszámolok az eredményről.
-
Viktor77
titán
válasz
tranzisztor #8 üzenetére
Úgy érti, W7 alatt elérhető az ún. XP mód, amikor kvázi virtuális gépként kapsz egy XP-t, csak itt be van építve. Próbáld meg azt.
Itt olvashatsz róla bővebben.
-
puttputt
őstag
válasz
tranzisztor #8 üzenetére
Esetleg mellé lehet tenni a másiknak, "munka-oprendszernek".
-
kraftxld
félisten
válasz
tranzisztor #6 üzenetére
XP mód?
-
tranzisztor
csendes tag
Köszönöm az infókat, de úgy látom a tajgetosz efektus radikális alkalmazása a legcélravezetőbb . (Értsd: kivágom az ablakon)
Esetleg xp.re visszatérek. Ez olyan mint Toyotából Trabanba ülni. Végül is mindkettővel el lehet jutni valahová.
-
törölt tag
Epson c42-t plugandplay (6másodperc) és használom. win7 64bit alatt.
-
Ugyanilyen nyomtatóm van, én is rátosztam, hálózati megosztással se lehet használni, mert kedves windózunknak ahhoz is kell x64 driver.
Hogy lehet ekkora baromságot kitalálni, hogy megosztásnál is kell driver?
(#3) ollie:
Nem feltétlenül win7 kell, hanem 64 bites vista. Az pedig már van egy ideje.
Amúgy néztem a 64 bites vistás készletet az oldalukon, hát kb 2-3 színes lézernyomtatóhoz van, s kb ennyi.
-
4 éves nyomtatóhoz miért kéne írnia a cégnek win7-es drivert?
-
puttputt
őstag
Ugyanekkora szívás Vista x64 alatt a HP Laserjet 1010-es nyomtatóm és a Canon Lide scannerem felismertetése. Tulajdonképp, nem a saját drivereiket használom (mivel nem léteznek x64-hez), hanem a már kolléga által említett "család" összegző driverét, amivel nagy nehezen mennek, persze sokat elégedetlenkedik még a Win így is, reklamál kiegészítő driverekért, de legalább nyomtat.
Érdemes körbenézni esetleg korábbi típusoknál, illetve Vista drivereket próbálgatni.(Én nemrég kaptam egy szimulátorhoz való kormányt, de persze semmit sem tudok vele kezdeni..., rég nincs már hozzá illesztett, új driver...
)
-
A Windows 7, esetleg a nyomtatócsalád-topicjában talán több segítséged lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest