Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Értem az iróniát.
Csak az a baj, szimulátor fan vagyok és melléfogtál.
FSX, ETS2, Microsoft Train Simulator, stb... És egyikhez sem kellett googlet túrni meg youtubeot nézni, hogy miért nem működik valami. Pl nem volt olyan, hogy ha beülök a vezetőállásra, akkor nem indul a mozdony. Pár perc google után kiderült, ha egy markert (amit ugye a tutoriál jelöl ki) megérintek, akkor onnét bukta az egész, lehet újrakezdeni. Olyan sem volt, hogy emelkedőn megáll a vonat, ellezd vissza gurulni, satuzok, de átgurulok egy priroson és bukta a küldi. Olyan sem volt, hogy tankolni kell a vonatot, de a pisztolyt nem tudom a tankba dugni, mert vissza ugrik a pumpára. Szóval köszöni szépen a steam fiókom, jól érzi magát velem, nem akar megválni tőlem.
-
pcnet
addikt
A TSW2020-at megvettem black friday és kárácsonyi Steam vásár idején csomó DLC-vel. Agyvérzés közeli állapotba kerültem mikor kb 60 óra játék után bele futottam már minden bugba. Mikor egy pályát 3x kezdtem újra bug miatt, kicsit elkezdem remegni és dadogni. Kb 24e ft-omban van a játék+DLC-k úgy, hogy akciós volt mind. Életem legrosszabb üzlete volt. Erre most itt a 2, amivel MÉG nem kompatibilisek a TWS2020 DLC-i. Nem tudom majd leárazáskor megvegyem e, ha már ennyi DLC-re elszórtam a pénzt, vagy inkább hagyjam a fenébe, könyveljem el a 24e bukót és ne pazaroljak több pénzt a dologra???!!!
Ja és a 60 órából kb 20 óra volt a valós játék, a többi google keresés és yt videó nézés, hogy lehet megoldani, elkerülni a bugot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged