- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Merem remélni, kicsit összeszedettebb lesz az utódverzió.
Sajnos az extra herélés nem tett jót a robotos Nokia megítélésének. -
azopi74
addikt
válasz
elmepocok #43 üzenetére
Kérted, hogy magyarázza meg valaki ezt az öngólt. tbj007 megmagyarázta.
Persze úgy is fogalmazhatott volna, hogy: "nagyon jó a kérdés, ezzel rá is világítottál arra, miért nem érdemes felülni minden neten terjengő pletykának"De a megjegyzés éle szerintem nem neked szólt elsősorban, hanem a cikk szerzőjének, aki legalább egy kérdőjelt rakhatott volna a cím végére, valahogy így: "Tovább próbálkozik a
NokiaMicrosoft az Androiddal?"Így sokkal hitelesebb lett volna, és ha kijavítják a másik hibát is benne, kellően bulváros és figyelemfelkeltő maradt volna, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
-
elmepocok
tag
Nem mondta, csak nekem az jött le az előzőből, hogy miért kérdezek hülyeséget. Lehet félreértettem, mondjuk igazából mindegy. No offense.
-
kakuk.tamas
addikt
Csak én emlékszem a hétfői Vertu hírre? Abban le van írva, hogy milyen is lesz ez az új Androidos Nokia...
-
halkow
őstag
Az se volt normális aki kitalálta ezt az os-t rá......inkább mo-n ne...
-
elmepocok
tag
Az mekkora öngól, hogy a WP alá pozicionált termékben több a RAM, mint a belépő WP készülékekben? Ezt magyarázza meg valaki.
-
maggi1886076
addikt
válasz
xperiasigi #32 üzenetére
mert, aki nem buherálja, ugyanúgy megmarad neki a csempe, androidon is. Következő telefonnál meg, eddig jó volt a csempe androidon, akkor már kipróbálom a winphone-t.
-
xperiasigi
őstag
válasz
maggi1886076 #15 üzenetére
Pont azért nem értem hogy akkor miért a konkurens rendszerel dobják piacra a telefonjukat..
-
bollokcs80
Korrektor
Hiába a jó hardver, ha maga a szoftveres interfész ilyen...semmilyen. Nekem az MA!TV-s bemutatóból az jött le, hogy akit komolyan érdekel akár a droid, akár a wp, az nagy ívben kerülje el....olcsó telefonnak meg ott a firefox.
-
Amikor elolvastam a főcímet akkor kicsit kétségbe estem. Ha az x2 is olyan lesz mint az első akkor jobb ha nem próbálkozik.
-
tjb007
nagyúr
Ennél hitelesebb bizonyítékot ritkán lát az ember
-
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #24 üzenetére
valoban nincs abban a helyzetben, hogy o diktaljon, mivel mar nem foglalkozik telefongyartassal.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
maggi1886076 #21 üzenetére
Na igen..tipikus Nokiás árazzásal úgy 300-350 ezerre saccolnám k.függetlenül
Persze lehet hogy 120-150 ezerből megvan az előállitása sacc per kábéA Nokiának most jó áron kellene adniuk a csúcs telefonokat is.....mer most már nincs abban a helyzetben hogy ő diktáljon.
-
maggi1886076
addikt
válasz
aprokaroka87 #19 üzenetére
dominóban 20000. ezt, amiket leírtál, 2 negyedmillióssz*rszemétájfon árából nem jönne ki.
-
spawn21
veterán
válasz
aprokaroka87 #19 üzenetére
Vagy corei7, 16 giga ram , 3 gb ddr5 nVidia .......
-
aprokaroka87
nagyúr
Legyen 5 inch (2K felbontás) a kijelző
a Ram legyen 3gb
AZ Soc:Snapdragon 805/810
Kamera 41mpx PW
Galaxy Note-hoz hasonló ceruzás dolgok és szolgáltatások
Fém burkolat,csúcsminőségű DAC,sztereo hangszoró
Offline Navi.
Valami durva de nem erőforrás zabáló Kezelőfelület.
De akár hardveres qwerty gombsor is lehetne pluszban
Illetve akár a Droid/WP egyazon készüléken történő futtatásaSzerintem képesek lennének rá,persze jó áron!
-
maggi1886076
addikt
válasz
xperiasigi #14 üzenetére
terelik is. első próbálkozások. de android nélkül is megy nekik a wp népszerűsítése.
-
xperiasigi
őstag
Nem gondolom h a ms-nek ezt erőltetni kene..ertem h ez is a wp fele tereli elméletben az embereket de akkor tereljek árakkal és alkalmazasokkal me így
-
spawn21
veterán
válasz
maggi1886076 #9 üzenetére
Azt mondtam amit olvastam
-
spawn21
veterán
Nem tudom hol olvastam, de elvileg a MS felfuttatja a brandet, majd vissza lesz adva a régi tulaj kezébe az egész.
-
Воланд
titán
válasz
maggi1886076 #4 üzenetére
mert a markanevet az ms hasznalja meg egy darabig. de a cikkben emlitett keszulek (ha lesz ilyen) mar az ms egisze alatt fog keszulni.
-
Blyan
félisten
Most akkor Nokia vagy sem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest