Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Év végig jön a K01, ami QWERTY-vel együtt is kellemesebb méretű, köszönhetően a vékony keretnek és a 15 mm-es vastagságnak. Info és specifikáció.
Összehasonlításnak a TG01 és a HTC HD2 arányai:

-
czipaocsi
aktív tag
Igen, ez így van. A Leo (is) valóban lenyűgüző spec-ekkel bír. Jelenleg is van egy Diamondom, használtam HD-t is egy darabig, szeretem a Touch FLO-t, a HTC-t. Vhogy azonban most mégis a Toshibára szavaznék...
A 450 és a 600 euró között azért van egy "kis" eltérés, de persze ez majd csak akkor derül ki, ha mindkettő a piacon lesz. A Microsoft és a Toshiba Európa szerte nyomja a TG01 promóját, ami ide is elér rövidesen, vmelyik szolgáltatónál meg is fog jelenni talán. A Leo pedig még hivatalosan talán be sem lett jelentve. Bár ezt lehet rosszul tudom...
-
erdoke
titán
válasz
czipaocsi
üzenetére
Sajnos sok országban addigra lesz HTC HD2 (Leo) is, ami annak ellenére keskenyebb, hogy 4,3" kijelzője van. Vastagság 11 (Leo) vs. 10 mm (TG01), de ennyivel az akksija is bikább a HTC-nek. A lényeg megegyezik, ugyanarra a Snapdragon chipre épül mindkettő.
Ami még a HTC mellett szól, az a TF3D legújabb verziója, amihez hasonlót a TG01 nem tud felmutatni. Árban sincs sok eltérés, egyelőre 550-600 eurót (ill. 800 USD-t) erősítettek meg források.
Szóval a TG01-nek fel kell kötni agatyát. -
czipaocsi
aktív tag
Múlt héten volt alkalmam egy rövid "randi" keretein belül megnézni, kipróbálni a TG01-t. Nagyon impresszív első ránézésre. És másodikra is. Jól össze van rakva. A fekete nekem jobban tetszett, de a fehér sem volt csúnya, sőt, csak nem nekem való. Amúgy a készülék nem kicsi, de legalább nagy.
Viszont vékony és nem nehéz, ingzsebben hordható. UI és menü jól kezelhetőnek tűnt, gyorsasággal nem volt baj (még szép...
)
A kijelző brutál nagy élőben, a görgetőrutin sokkal jobb, mint a többi WM-os, rezisztív kijelzős készülék esetében, a g-szenzor is gyorsan reagált, a menükbe ki/be lépni is nagyon gyorsan megy. Az akkumulátora a tulajdonos szerint 1 napot simán kibír, ami persze nem méltó kalapemelésre, de a mai mezőnyben nem számít kiemelkedően rossznak. Teszem hozzá, sajnos.
Hamarosan nálunk is kapható lesz, keringenek okt. 6-ról szóló infok, de ezek közel sem biztosak. Meglátjuk.
Minden esetre eléggé meggyőző volt a TG01, lehet lesz nekem is egy, bár az 549 eurós ára kicsit riasztó...de majd ez is lesz vhogy
-
honfoglalo
senior tag
Toshibát venni nagy hiba. A nevében is benne van.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Valamit, valamiért...

-
Scalpel
senior tag
válasz
Elijah Baley
üzenetére
Majd lesz nagyobb hátlappal nagyobb akksi, meg tokba tett kiegészítő akksi. A tartozékgyártóknak is meg kell élni valamiből...

-
Elijah Baley
tag
Ha nagyobb aksi menne bele, akkor biztos nehezebb és vastagabb lenne..., a kisebb aksi meg nem elég az éhes WM-hez - ilyen ez a Ces't la vie !
-
plus44
veterán
Így némiképp változott a véleményenm. Így már egész tűrhető, az előző szofttal valami borzalom volt.
-
yorka
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ezt bizony nem lesz elég napona egyszer tölteni, az tuti, ha csak nem vitrinben tartod egész nap.
-
-
Móci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Naponta... az durva.
Hogy miért az akksin kell spórolni? -
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Rákerestem a dologra, csak egy infót találtam, egy tesztben. Ott a cikkező szerint naponta kell tölteni.
-
zsolt1129
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sokáig nem fogja birni az tuti.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Emlékeim szerint 800*480 képpont felbontású, TFT.
Akkor tartok tőle, hogy az a kijelző meg fogja enni azt az akkut. Pedig erős vasnak tűnik. -
nrgia
őstag
Feketében nagyon ütős...
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Emlékeim szerint 800*480 képpont felbontású, TFT.
Igen, jól emlékeztem.
-
Quasi_modo
nagyúr
Kevés lesz az az akkumulátor. Milyen kijelző van ebben?
-
Reaper
őstag
Jó a vas, de kérnék rá egy androidot, HTC felülettel
-
Móci
addikt
Erre kíváncsi leszek... gondolom nem lesz olcsó, már ha sikerül nekik egy jó készüléket összehozni.
-
AS
félisten
Remélem most mar jobb lesz mert WM 6.1 el saját UI val borzalmas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)