- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"Full HD panel is alap lehetne" - Amíg van raktáron ebből a f0sból (1366x768), addig lesznek ilyen modellek, az más kérdés, hogy rááadásul ehhez képest horror áron adják. Plusz nem tudom a windóz hogy áll a skálázással.
Ezzel a konfiggal szerintem 880-920 EUR lenne a max, amit el szabadna érte kérni, és akkor talán még venne is belőle valaki. Rááadásul nehéz is. -
SentryGun
aktív tag
Úgy értettem, hogy kikerülni ő sem tudja, és majd - logikusan - rá fogja számlázni a nettó árra. Náluk is egyébként ki kell fogni éppen mi olcsóbb, mert sokszor van jobb ajánlat náluk. Igaz, hogy az ajtómig történő ingyenposta miatt sokszor inkább bevállalom a kicsit magasabb árat, minthogy elmásszak a cuccért a váro másik felébe.
-
SentryGun
aktív tag
Az Amazon sem tud viszont semmit kezdeni a 27%-os otthoni Áfával (mindig az adott országhoz igazítja a árat), plusz a kínált termékek egy bizonyos része csak Németországba rendelhető. Ettől függetlenül tuti biztos, hogy néhány üzlet lehúzhatja a rolót. Néha ránézve az árgépre nem is értem, hogy egyes webshopok hogyan üzemelnek az elborult áraikkal...
-
SentryGun
aktív tag
Pont múlt hónapban nyomkodtam a MM-ban. Hááát, engem nagyon nem győzött meg ez a nyitómechanika. Iszonyatosan nehezen nyílt ki. Mellette a Sony VAIO Duo 11 mechanikája sokkal jobb, igaz ott a tapipad rovására megy. A tuti nyerő szerintem viszont az Asus Taichi 31 megoldása.
Az árakon pedig nem érdemes rugózni, ez a tendencia, és ahogy látom, egyre csak magasabbak lesznek.
Én speciel most nézegettem ultrabookokat és hordozható notebookokat csere szempontjából 13-as méretben, és némelyik árban már belecsúszik a 13-as retina MBP ársávjába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged