- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"Full HD panel is alap lehetne" - Amíg van raktáron ebből a f0sból (1366x768), addig lesznek ilyen modellek, az más kérdés, hogy rááadásul ehhez képest horror áron adják. Plusz nem tudom a windóz hogy áll a skálázással.
Ezzel a konfiggal szerintem 880-920 EUR lenne a max, amit el szabadna érte kérni, és akkor talán még venne is belőle valaki. Rááadásul nehéz is. -
SentryGun
aktív tag
Úgy értettem, hogy kikerülni ő sem tudja, és majd - logikusan - rá fogja számlázni a nettó árra. Náluk is egyébként ki kell fogni éppen mi olcsóbb, mert sokszor van jobb ajánlat náluk. Igaz, hogy az ajtómig történő ingyenposta miatt sokszor inkább bevállalom a kicsit magasabb árat, minthogy elmásszak a cuccért a váro másik felébe.
-
SentryGun
aktív tag
Az Amazon sem tud viszont semmit kezdeni a 27%-os otthoni Áfával (mindig az adott országhoz igazítja a árat), plusz a kínált termékek egy bizonyos része csak Németországba rendelhető. Ettől függetlenül tuti biztos, hogy néhány üzlet lehúzhatja a rolót. Néha ránézve az árgépre nem is értem, hogy egyes webshopok hogyan üzemelnek az elborult áraikkal...
-
SentryGun
aktív tag
Pont múlt hónapban nyomkodtam a MM-ban. Hááát, engem nagyon nem győzött meg ez a nyitómechanika. Iszonyatosan nehezen nyílt ki. Mellette a Sony VAIO Duo 11 mechanikája sokkal jobb, igaz ott a tapipad rovására megy. A tuti nyerő szerintem viszont az Asus Taichi 31 megoldása.
Az árakon pedig nem érdemes rugózni, ez a tendencia, és ahogy látom, egyre csak magasabbak lesznek.
Én speciel most nézegettem ultrabookokat és hordozható notebookokat csere szempontjából 13-as méretben, és némelyik árban már belecsúszik a 13-as retina MBP ársávjába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest