- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Én mondjuk pont annyiszor törtem telefont a T10-esem óta, mint kocsit: egyszer, és akkor sem volt nagy gáz (telónál karc meg lepattanás, kocsinál front bumper
). Szerencsére tudok vigyázni az ilyen dolgaimra.
Mondjuk ettől függetlenül most betolom szerintem ezt az 500HUF-os biztosíást a Tnél. Egy korsó sör árát megéri havonta. Illetve asszem megéri, mert még nem olvastam el a pdf-et. Majd holnapAmúgy fogtam sokféle telefont, de azt az egyet nem lehet letagadni a sok szarsága ellenére, hogy a szifon4 piszok jól össze van rakva, ami a házat illeti. Ilyen minőséget én még ebben az árkategóriában nem láttam, pont.
-
Morden24
nagyúr
válasz
manchester85 #39 üzenetére
Nagy hőingadozásnál (már ha igazak a gorilla glass gyengeségei) inkább a fémkeret mentén való megpattanástól tartanék, nem a légbubitól
-
Morden24
nagyúr
Hozzáteszem, ez az adat akkor releváns, ha tartalmazza a biztosított készülékek számát (vagyis hiába a magasabb százalék, ha több is a bisztosított készülék, mint 3GS esetében), illetve ugyanannyi vagy arányosan megfeleltethető eladott mennyiségről beszélünk (attól, hogy többet adtak el, könnyen lehet, hogy arányosan ugyanannyi százalék kötött biztosítást, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest