- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcchi
csendes tag
Mostanában kacérkodom egy okosóra vásárlásával, de valahogy sehogy se tudom meggyőzni magam arról, hogy lenne haszna. Amennyire utána olvastam, az a legnagyobb érv, „hogy a munkahelyemen nem tudom elővenni a telefonom, ezért megváltás az okosóra.” Konkrétan csak egy ember írta le hogy mi is a munkája…. Ő targoncás volt… Egyszerűen nem tudok olyan szituációt elképzelni, amikor munka közben nem tudom elővenni a mobilom, de tudok egy apró kijelzőn szöszölni, üzeneteket olvasni stb. (stb.?) Akinek van okosórája, írna légyszi pár konkrét példát? A másik, hogy miért nincs jack csatlakozó a többségen? Eddig egyetlen értelmét a számológépnek látom, de a kijelző mérete miatt az se tudományos szg. (plusz erre ott van pár casio is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest