Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Egy iPod bőven nem tud annyit, mert ha pl véletlenül fényképezni kell vagy navizni(ami nem feltétlenül tartozik bele a leggyakoribb használatba), akkor nincs rá lehetőség normális minőségben, navizni meg egyáltalán. Jobb egy okostelefon mindenképp. Az iPod képernyűje meg undorító, kicsit erősebb nyomásnál, vagy ha rákoppintasz, egyből színeződik. Márpedig egy rosszabb minőségű fóliánál kell az erősebb nyomás gyakran.
-
Mr X
veterán
Erre miből jutottál?
Én is ezt csinálom, 12 órás műszakban éjszaka. Mitől rosszabb, ha telefonon hallgatok zenét, mint ha ugyanezt tenném mondjuk egy iPod-dal?
Az okostelefon "ajánlott" felhasználásáról már sokszor hallottam ezt. És amellett, hogy én is ezekre használom, szűklátókörűségnek tartom, hogy csak akkor kellhet valakinek okostelefon, ha neten lóg folyamatosan. Utazáskor filmnézés, játék, vagy navigáció. Ezekhez nem kell net, de a nagy kijelző nem árt, ami egy butatelefonnál nem jellemzően van meg. És egy kütyüt kell magával vinnie, nem hármat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged