- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
szemétégető #103 üzenetére
Nem te vagy a fekete bárány, hanem én. Te értesz hozzá, én nem. Neked van tapasztalatod, nekem nincs. Neked van (?) szakképesítésed, nekem nincs. Mindezeken túl úgy látom, te tökéletes következtetésekre tudsz jutni még az ország ügyeivel kapcsolatban is - mindezt egy kályhából, amit nem szakember épített.
Egy kérdésem van még hozzád: töröltessem a cikket? Ha igen a válaszod, akkor azonnal kérem a törlést.
-
válasz
Regebben, mikor beirtam egy tapos blogba (az volt a cime, hogy tap elinditasa vezetek osszerintesevel, vagy valami hasonlo), hogy legalabb ird oda, hogy eletveszelyes is lehet es bele is dogolhetsz, meg majdnem en voltam a gyoker, hogy szetoffolom a topikot. Az volt a valasz, hogy ott csak 12 es 5 volt van. Aha, mert az aztan tuti, hogy ott ha nekiallsz vezetekeket szikraztatni nem fog szajonvagni a 220...
A legtobbje bele sem gondol abba, hogy ez nem jatek.
-
vtechun
veterán
válasz
Jó az ilyen cikk, hogy ötletet adjon. Aztán az ember keressen egy megbízható szakembert, aki megépíti neki. Csak a szakemberek közt is nagyon sok a tisztességtelen.. ezért bátorkodik sok ember inkább maga megoldani a dolgokat...
-
Crystalheart
őstag
válasz
Én mindenesetre nem kezdenék kályhaépítésbe, míg a megfelelő szakkönyveket át nem tanulmányoztam. A net azért nem alkalmas erre...
(Ha nálunk megváltozik az áramlás iránya, akkor durván befüstöl a sparhelt.
Épített kályhánál milyen veszélyei lehetnek?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest