- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
szemétégető
üzenetére
En nem latom ilyen borusan a dolgot.
Azzal vitatkoztam, hogy valaki lebagatelizalta a szakmai tudast ami mogotte van, de senki sem szivatultetest kezdett embereken. A nagy gyozkodesedben (5napos regisztracioval itt a ph!) en is inkabb azt erzem, hogy felsz, hogy munka nelkul maradsz a sok lelkes amator miatt
(pedig egy jo szakembernek nincs mitol felnie szerintem). Lehet nem igy van, de egy biztos a ph! kozonseg segito tarsasag (amit nyilvan meg nem ertesz 5 nap utan), es inkabb azt mond meg, hogy javithatja ki utolag a hibait, minthogy meggyozd arrol, hogy ez pedig megsem jo neki, es ugy allitsd be mintha tomeggyilkos fegyver tervet rakta volna fel a netre. Te mit publikaltal itt?A lelkesedes nagyon fontos...ha valaki maga csinal egy kalyhat vegyen 3-4 ezer forintert egy szenmonoxid merot, es nem hal bele, max rajon, hogy ez megsem olyan egyszeru, es kihuzza a meleget a lakasbol. Edisont idezve "nem kudarcot vallottam, csupán megtaláltam tízezer olyan módot, ahogyan nem lehet felfedezni az izzót".
Ezt mondom ugy, hogy edesapam kalyhaepitest oktat, es O is a sajt boren kezdte el megtanulni a dolgokat., lelkesedese volt, ill szerencsere meg mindig van, de O is azt gondolta mint sokan, hogy ha az elet oly sok teruleten helyt allt akkor ez is menni fog....ment is csak nem elsore. Az elso egesterrel rendelkezo...hat nevezzuk kandalloszerusegnek, nem keves idejebe, penzebe, es idegeskedesebe kerult.
Amugy a kerdesedre a valasz: igen. Bar koltoi volt valoszinuleg, de igen nagy lukat rugtal vele, mert a nem vart valaszod nem a helyes valasz...ellentete.
Nem ebben a topicban ugyan, de ha veszed a faradsagot, akkor a megfelelo topicban talalsz segito ph!ajtasokat weblapkesziteshez, hat ez mar csak egy ilyen antimagyar topic, nem kioktatunk, hanem segitunk/elismerunk/batoritunk. Mielott beleveted magad a forumozasba, nem art ismerkedni a kozeggel.Varom az elso publikaciodat itt a logouton.

oxox
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(pedig egy jo szakembernek nincs mitol felnie szerintem). Lehet nem igy van, de egy biztos a ph! kozonseg segito tarsasag (amit nyilvan meg nem ertesz 5 nap utan), es inkabb azt mond meg, hogy javithatja ki utolag a hibait, minthogy meggyozd arrol, hogy ez pedig megsem jo neki, es ugy allitsd be mintha tomeggyilkos fegyver tervet rakta volna fel a netre. Te mit publikaltal itt?