- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
HW unboxed reaction az NV sajnálkozásáért/bocsánatkéréséért a minősíthetetlen hozzáállás miatt.
Kezdést direkt raktam levél elejére. Érdemes átfutni rájönni, hogy hogy is gondolkodnak NVnél és miért okozott ez akkora felhördülést, hogy még NV is kénytelen volt elnézést kérni, bekushadni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
laposonly11 #169 üzenetére
Olvass figyelmesen. "ingyen kapja a GPU"
És nézd NV oldalról. Ha most elkezdenek hamut szórni a fejükre akkor se mossák le magukról, hogy ők zsarolni, ellehetetleníteni próbáltak azért, hogy tesztelők jobb színbe tüntessék fel a termékeiket.
Ha érdekel az egész ott van amit linkeltem. Én is pakolás, bevásárlás közben hallgattam meg. Egész elképesztő mit hisz az NV magáról. Kezdve a We gamersel....
-
Dare2Live
félisten
válasz
laposonly11 #163 üzenetére
Ha az a levél áll akkor ez egy gigantikus blama.
és az, hogy erről az egész dologról neked fogalmad sincs és hülyeségeket írsz egy dolog. Viszont az NVnek az NV marketingeseinek sincs. Kokler hozzá nem értők. És lehet sima/netes újságoknál ez a hozzáállás működik mármint a zsarolunk, ellehetlenítünk ha nem írtok szépeket de itt most olyat bukott hogy a fal adja a másikat. És ez akkor is igaz ha holnaptól NV hamut szór a fejére. pl mert innen évekig nem mossák le magukról, hogy ők egy g*cég akik zsarolnak, ellehetetlenítenek ha nem olyan tesztet írsz ami nekik tetszik.
A dolog meg különösen vicces mert:
[link]btw pontosan nem idézek félig figyeltem de linus jól elmondta, hogy leszarja. Az elmúlt 1h egérpad eladásából jópár 3090et vehetne. 1h egérpad eladásból. Jópár 3090et.
-
Dare2Live
félisten
válasz
GadgetMAN #158 üzenetére
"Ti komolyan azt gondoljátok, hogy ez a multik esetében nem úgy van, hogy ők irányítanak mindent???"
Konkrét eset van.
Javaslom ezen videok megnézését. Linus 12.5m feliratkozó JayZ2Cent 3.1millió feliratkozóJelenleg aszem ők a két legnagyobb. És miután a közepesek közé tartozó HW unboxedel az történt ami úgy nyújtották ki a középső ujjukat NVnek hogy a fal adja a másikat. Ez nekem nem arra utal hogy "ők irányítanak mindent".
Persze a kis/közepes tesztoldalak ezek után lehet becsicskulnak és majd többet írnak RTról (amit a gamek 95% nem használ) meg hozzáadnak NV FPSekhez akármennyit csak nehogy felkerüljenek ők is a blacklistra ami nekik brutál anyagi veszteség. És persze innen ugye ki hisz majd NV tesztelőknek?
-
Dare2Live
félisten
Nekem még mindig az a gondom, hogy van e egyaltalán értelme RTnek ha felez FPSt.
Pár összehasonlító kép CPből WQHDn 3080al. [link]
Mindez egy olyan játéktól ami egyértelműen NVre készült, optimalizált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest